Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Strokovni posvet nabavnikov

Gospodarske razmere in gibanje cen surovin v letu 2011

25.10.2010 - Ne zamudite priložnosti, da se seznanite s predvidenimi gospodarskimi in cenovnimi gibanji, ki bodo krojila nabavo v letu 2011 in se udeležite strokovnega posveta nabavnikov.

Čeprav mnoga podjetja in panoge še močno čutijo posledice svetovne recesije in še posebej zmanjšanje gospodarske aktivnosti na domačem trgu, najboljša podjetja in njihove nabavne službe že oblikujejo strategije za obdobje okrevanja in rasti.

Okrevanje je sicer šibko, negotovo in neenakomerno po trgih in branžah, prav tako gibanja cen surovin, energije in ključnih industrijskih komponent ne odražajo v celoti  poslabšanih gospodarskih razmer na prodajnih trgih.

Stanje krize je postalo novo, normalno stanje za daljše obdobje. Zato so informacije o gibanjih gospodarstev in cen ključnih surovin ter komponent izjemnega pomena za profesionalno nabavno planiranje.

Z našimi tokratnimi sogovorniki, uveljavljenimi strokovnjaki in vodji nabavnih služb bomo, poleg ocene gospodarskih gibanj v Sloveniji, regiji in EU, poskušali podrobneje predstaviti prognoze in ocene gibanj cen nekaterih surovin, energentov in proizvodov v živilski, jeklarski, papirni in industriji plastike.

Strokovni posvet z naslovom Gospodarske razmere in gibanje cen surovin v letu 2011 bo v sredo, 27. 10. 2010, v  Vili Otočec, Dobrava 79, 8222 Otočec ob Krki.

Podrobnejši program posveta

Vašo udeležbo prijavite na elektronski naslov marina.lindic@uralita.com ali marina.lindic@zns-zdruzenje.si (Marina Lindič, Podpredsednica združenja nabavnikov Slovenije, predstavnica za stike z javnostjo).

Nazaj