Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Novice

Projekti

Uspešno zaključili projekt Model M Slovenija

Uspešno zaključili projekt Model M Slovenija

6.3.2018 - »Smo najboljša verzija sebe, ki je potem lahko uspešna v vsem« Včeraj, 5. 3. 2018, se je z zaključno prireditvijo – predstavitvijo kariernih in poslovnih načrtov mladih - zaključilo usposabljanje brezposelnih za podjetništvo, nevladništvo in aktivno iskanje zaposlitve, ki je v okviru projekta MODEL M Slovenija potekalo v prostorih regionalnega partnerja projekta - Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine v...
Več …

Anketa

Izpolnite anketo: Zaposljivost in zaposlovanje po petdesetem - izzivi in priložnosti na trgu dela

Izpolnite anketo: Zaposljivost in zaposlovanje po petdesetem - izzivi in priložnosti na trgu dela

14.2.2018 - MNENJE DIREKTORJEV IN KADROVSKIH STROKOVNJAKOV O ZAPOSLOVANJU IN RAVNANJU S STAREJŠIMI Če ste direktor ali lastnik podjetja, član uprave ali kadrovski strokovnjak, vas prijazno vabimo k sodelovanju pri vseslovenski raziskavi, ki jo izvajamo v okviru projekta 50+ Ni ovira, je dobra izbira! Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele krajine je projektni partner omenjenega projketa.
Več …

50+ Ni ovira, je dobra izbira!

50+ Ni ovira, je dobra izbira!

13.2.2018 - Ljubljana, 13. februarja 2018: Na novinarski konferenci na Gospodarski zbornici Slovenije so pobudnica ter vodja projekta, Karin Elena Sánchez, direktorica KAETRIDE, in predstavniki treh projektnih partnerjev: mag. Jurij Snoj, generalni direktor Direktorata za trg dela in zaposlovanje pri Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, izr. prof. dr.
Več …

Javno povabilo podjetjem in zaposlenim k sodelovanju v programu celovite podpore podjetjem za obvladovanje in preprečevanje psihosocialnih tveganj (PROGRAM PSDT)

13.2.2018 - Vabimo vas, da se v okviru projekta »Celovita psihosocialna podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile (NAPREJ) – Zdravo in aktivno v prihodnost!« vključite v program celovite podpore za obvladovanje in preprečevanje psihosocialnih tveganj (program PSDT). V program PSDT se lahko prijavite vsi gospodarski subjekti s sedežem v Kohezijski regiji Vzhodna Slovenija.
Več …

Projekti

Projekt »Celovita psihosocialna podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile – Zdravo in aktivno v prihodnost« (projekt NAPREJ)

25.1.2018 - V mesecu oktobru 2017 so se pričele aktivnosti projekta za izboljšanje psihosocialnega stanja zaposlenih v slovenskih podjetjih. Projekt »Celovita psihosocialna podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile – Zdravo in aktivno v prihodnost« (v nadaljevanju NAPREJ), ki bo trajal do septembra 2021, sofinancira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in...
Več …

1 15 16 17 18 19 20