Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Zbor članov Sekcije za kakovost in obisk TPV AUTOMOTIVE

18. 4. 2024

13.00 začetek
15.00 zaključek

 

TPV AUTOMOTIVE, d. o. o., Brezina 101, Brežice

Na ogled gostitelja vabimo vse člane Sekcije za kakovost (SK), kakor tudi vse ostale, ki bi to želeli postati. Članstvo v sekciji je brezplačno za vse zaposlene v podjetjih, ki so člani GZDBK.

Pristopite k sekciji! Pristopna izjava SK

Število mest je omejeno. Prednost pri zasedbi teh imajo člani.

Udeležba je brezplačna za vse, a je potrebno najpzneje do 15. aprila oddati ePRIJAVO.

 

Sekcija za kakovost (SK) pri GZDBK vabi na ogled TPV AUTOMOTIVE, d. o. o.


Srečanje bo začelo z zborom Sekcije kakovost, na katerem bo predsednik sekcije Igor Cesar, iz podjetja Revoz, d. d., prisotne seznanil z delom sekcije v preteklem obdobju in s programom dela za v prihodnje. Sledil bo nagovor o aktualnih vsebinah na projektu SRC-EDIH.

Nato bodo prisotni prisluhnili predstavitvi podjetja in področja kakovosti v podjetju oz. skupini TPV. Sledil bo tudi ogled proizvodnje.   

Vljudno vabljeni!



PROGRAM  

 

13.00 - Zbor članov Sekcije za kakovost

13.10 - Aktualno pri projektu SRC-EDIH

13.20 - Predstavitev podjetja in področja kakovosti v podjetju oz. skupini TPV

14.00 - Voden ogled proizvodnje

14.45 - Zaključek s pogostitvijo



Zaključek je priložnost, da se prisotni prosto družijo, si izmenjujeo mnenja ter krepijo poznanstva s stanovskimi kolegi.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si.


Dogodek poteka v sklopu projekta SRC-EDIH.

GOSTITELJ 


TPV AUTOMOTIVE, d. o. o.

TPV AUTOMOTIVE je razvojni dobavitelj v avtomobilski industriji, ki v sklopu svojih programov razvija in proizvaja izdelke, ki pomembno vplivajo na vozno dinamiko, varnost, ekološkost in udobje pri vožnji ter vpeljuje nove tehnološke rešitve na področju električnih vozil (EV). Svoje več kot 60 letne izkušnje v avtomobilski industriji pa s pridom uporablja tudi za optimizacijo razvoja in proizvodnje ekstremno vzdržljivih komponent kmetijske, gradbene in druge delovne mehanizacije. Razvoj izdelkov mu zaupajo najzahtevnejši proizvajalci s svojimi blagovnimi znamkami, kot so; BMW, Claas, Jaguar, Mini, Mercedes Benz, Renault, Rimac, Rolls Royce, Land Rover in Volvo.


EN