Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

HRM pristopi, rešitve in povečanje učinkovitosti

delavnica

Program

8.10 začetek
10.00 odmor za kavo in prigrizek
10.30 nadaljevanje delavnice
13.30 odmor
13.45 nadaljevanje delavnice
15.30 razprava
16.00 zaključek

Trajanje: 8 pedagoških ur

Kotizacija

Delavnica je le za člane GZDBK in DKD DBK: 60 €.

Sekcija za ravnanje s človeškimi viri in Društvo za kadrovsko dejavnost Dolenjske in Bele krajine

Kdaj: petek, 10. februar 2012, ob 8.00
Kje: v sejni sobi GZDBK

Namen in cilj predavanja:
Namen delavnice je, da udeleženci spoznajo pristope na nivoju teorije in nato izkusijo metodologijo tudi v praksi. Udeleženec  delavnice "HRM" odide usposobljen, da na novem, višjem nivoju oceni potenciale kadrov in jih zna še učinkoviteje plasirati v vloge, za katere se kadri prijavljajo.

Prav zato vas izvajalec vabi, da rešite DISC test osebnosti (Test traja ca. 15-20 minut. Potrebno je bazično znanje angleškega jezika. Prejmete poročilo na 24 straneh v PDF formatu, ki ga natisnite in prinesite s seboj na delavnico, kjer ga boste uporabili v praktičnih vajah.) in kratko anketo, katere namen je prilagoditev dogodka vašim potrebam.

Vabilo

Vljudno vabljeni!

Vsebina

  • Delavnica bo posvečena temi povečanja učinkovitosti HRM oddelkov na podlagi novih metodologij, pristopov in uvidov, ki jih podjetje SUPORTAL ltd prinaša iz angleškega trga, in primerov dobrih praks skozi lastne coaching programe.
  • Predstavljeni bodo trendi, ki jih je nujno potrebno upoštevati v novodobni ekonomiji.
  • Namen delavnice je, da udeleženci spoznajo pristope na nivoju teorije in nato izkusijo metodologijo tudi v praksi. Udeleženec  delavnice "HRM" odide usposobljen, da na novem, višjem nivoju oceni potenciale kadrov in jih zna še učinkoviteje plasirati v vloge, za katere se kadri prijavljajo.
  • Na delavnici vam bodo demonstrirani primeri dobrih praks, rezultati in učinkovitost predstavljenih metodologij.
  • Delavnica je interaktivne narave, kar pomeni, da bomo med procesom delali na resničnih primerih iz podjetij udeležencev. 
  • Udeležence delavnice vabimo, da že pred delavnico še posebej izpostavijo ključna vprašanja v HRM domeni, na katera bi si želeli prejeti jasne odgovore.

Predavatelj
Aleš Adamič iz podjeta Suportal LTD

Zadnja 4 leta se redno izobražuje in dela na področju coachinga, consultinga, prepričanj in nezavednih mehanizmov, podjetniškega svetovanja, razvoja talentov, idej itn. Sam pravi, da je vse, kar je dosegel do sedaj, posledica zaupanja v lastno življenjsko poslanstvo. 

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo, postrežbo med odmorom in potrdila.
Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest, najkasneje do 7.  2. 2012 z e-prijavnico ali na e-naslov dragica.ferbezar@renault.com. Omenjeni datum je hkrati tudi skrajni rok za morebitno pisno odpoved. V nasprotnem primeru kotizacijo zaračunamo v celoti! 

Plačilo

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun DKD Dolenjske in Bele krajine pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0001 2819 006, sklic 20120210. Društvo ni davčni zavezanec, zato pri nakazilu ni potrebno prišteti DDV!
Matična številka DKD DBK: 1148605.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatne informacije: 

Dragica Ferbežar, dragica.ferbezar@renault.com, 07 33 15 225; mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si