Kako trdoživa je dolenjska podjetniška žilica? Obisk dolenjske gazele iz leta 2009 in 2011
Forum dobre prakse podjetja Mikrografija, d. o. o.
Program
16.00 začetek
18.00 zaključek
Trajanje: 2 uri
Kotizacija
Dogodek je brezplačen za vse udeležence.
Dogodek soorganizira Sekcija
za ravnanje s človeškimi viri pri GZDBK s CEED, Mikrografijo in Gazelo
Kdaj: torek, 13. november 2012, ob 16.00
Kje: v podjetju Mikrografija na
Fosterjevi 10 v Novem mestu
Namen in cilj predavanja:
Mikrografija je odličen primer dolenjske
podjetniške žilice, ki je ne le trdoživa, temveč tudi mednarodno uspešna. Tokrat imate priložnost, da iz prve roke izveste, zakaj in kako. Srečanje je namenjeno
podjetnikom.
Vljudno vabljeni!
Vsebina

Spoznajte 5 ključnih poslovnih odločitev Boštjana Gaberca, ki je s svojo Mikrografijo kar dvakrat uspel postati dolenjsko-posavska gazela. Ugotovite, ali z njegovo pomočjo tudi vi lahko pospešite svojo poslovno rast in delite podobne uspehe v mednarodnih poslovnem okolju. Boštjan Gaberc vam bo zaupal, kako krepiti partnerstva z multinacionalkami, a obenem ohraniti lastno podjetniško držo in zrasti v pomembnega regionalnega igralca. Najuspešnejša pot do dobrih poslovnih odločitev je učenje od uspešnih in izkušenih podjetnikov. Od tistih, ki nam lahko jasno pokažejo dobre prakse, dobre odločitve in pasti, v katere ne smemo zaiti.
Kotizacija:
Dogodek je brezplačen za vse udeležence. Udeležba brez predhodno potrjene prijave ni mogoča!
Prijave:
Število razpoložljivih mest za dogodek je omejeno. Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Dogodka se lahko udeležite le s predhodno prijavo nanj. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK.
Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab na GZDBK, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si in Jernej Pintar v CEED, 031 628 201, jernej.pintar@ceed-slovenia.org.
Bodite obveščeni o dogajanju na GZDBK
Obveščajte me o dogodkih
Oddajte svoje mnenje o dogodku
Oddaj mnenje
Kakovost
Človeški viri
Okolje
Informatika
Računovodstvo
Seniorji
Sekcija mikro in malih podjetij ter samostojnih podjetnikov