Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Konkurenčna prednost je v poslovnem modelu

predavanje

Program

13.00 začetek
14.30 zaključek

Trajanje: 2 pedagoški uri

Kotizacija

Udeležba je brezplačna.

     

 

 

 

 

Dogodek organizira Podjetniški inkubator Podbreznik v okviru programa Mentor in v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Dolenjske in Bele krajine, Razvojnim centrom Novo mesto ter Območno obrtno-podjetniško zbornico Novo mesto.

Kdaj: četrtek, 21. marec 2013, ob 13.00
Kje: v sejni sobi Podjetniškega inkubatorja Podbreznik (Podbreznik 15, Novo mesto)

Namen in cilj predavanja:
Dogodek je namenjen podjetjem, ki se odločajo za nove korake rasti na domačem in tujih trgih tako v smislu širjenja trga kot tudi v smislu prilagoditve produkta uspešnejši prodaji. Premagovanje notranjih in zunanjih ovir podjetja je pri tem ključnega pomena. Metodologije poslovnih modelov, ki jih bodo udeleženci spoznali na praktičnih primerih omogočajo hitro prilagajanje podjetja. To je v današnjem času glavna konkurenčna prednost in priložnost za obstoje ter razvoj.

Vljudno vabljeni!

Predavatelj
Borut Potočnik


Predavatelj si je svoje izkušnje nabral v več kot 180 primerih opredelitve in vpeljave sprememb v podjetjih, kjer je sodeloval kot mentor, svetovalec ali kot interni manager. Od procesov in vodenja operacij je svoja znanja razširil na strateška vprašanja notranjega razvoja in obvladovanje poslovnih modelov.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 14. 3. 2013.

Dodatne informacije: Polona Lindič, 07 33 22 180, polona.muhic@gzdbk.si