Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Razvoj prodaje

predavanje

Program

8.30 začetek
9.30 zaključek

Trajanje: 60 minut

Kotizacija

Člani: brezplačno
Ostali: 50 € + DDV 

V primeru, da prijavite eno osebo na vsa izobraževanja v tem dnevu, je kotizacija za vse dogodke 200 € + DDV. Ob prijavi več udeležencev iz istega podjetja na posamično izobraževanje je kotizacija 30 € + DDV na osebo. Ob prijavi več udeležencev iz istega podjetja na vsa predavanja v tem dnevu je kotizacija 110 € + DDV na osebo.

Predavanje soorganiziramo s podjetjem Creatoor, d. o. o.

Kdaj: sreda, 10. april 2013, ob 8.30
Kje: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)

Namen in cilj predavanja:
Namen predavanja je prikazati nekaj izredno učinkovitih orodij ter idej, ki jih boste lahko nemudoma uporabili v vaši vsakdanji praksi. Pripravili vas bomo na sodobne prodajne izzive ter vam prikazali, zakaj sta pomembna tako strateška, kot tudi taktična prodaja. Predstavili bomo nekaj zanimivih in prodornih idej v prodaji. Spoznali boste, kaj in zakaj kupci kupujejo.

Vljudno vabljeni!

Vsebina:

 

  • Kako razviti inovativni in prodorni prodajni koncept?
  • Najboljše prodajne strategije in taktike – trendi in nove priložnosti.
  • Strateški model za razvoj prodajne strategije.

 

 

Predavatelj
mag. Tomaž Korelc, MBA


Predavatelj je poslovni trener, strateški svetovalec, vizionar in lastnik podjetja Creatoor, d. o. o. Svetoval je številnim domačim in tujim podjetjem ter bil član vrste poslovnih podjemov. Odlikuje ga dinamično in proaktivno vodenje ter poznavanje sodobnih trendov in dobrih praks. Napisal je več poslovnih knjig: Filozofija zmagovalcev, Strateški marketing, Moč Blagovne znamke – pot do uspeha, Spoznajte prihodnost in (R)evolucija – z inovativnimi poslovnimi koncepti do uspeha.

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 3. 4. 2013. V nasprotnem primeru kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20130410-01 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si.