Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Mentoriran prodor na hitro rastoče trge – ZDA, Kanada in Latinska Amerika

Program

14.00 začetek
15.30 zaključek

Trajanje: 1 ura in pol

Kotizacija

Udeležba na dogodku je brezplačna.

 

   

 

 

 

Dogodek organizira Podjetniški inkubator Podbreznik z mentorsko ekipo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Dolenjske in Bele krajine, Razvojnim centrom Novo mesto ter Območno obrtno-podjetniško zbornico Novo mesto.

Kdaj: četrtek, 13. junij 2013, ob 14.00
Kje: v Podjetniškem inkubatoju Podbreznik (Podbreznik 15, Novo mesto)

Namen in cilj dogodka:
V kriznih časih je lahko usmeritev na hitro rastoče svetovne trge najboljša poslovna odločitev. Vendar pa tak izziv zahteva veliko poslovnega znanja. V okviru projekta mentor bomo predstavili najpomebnejše točke poslovanja z Ameriko in razlike v primerjavi z Evropo in jih podkrepili s primeri iz prakse.

Vljudno vabljeni!

Moderatorja
Kat Marquez Silberstein

Predavateljica ima več kot 15 let izkušenj z delom v visokotehnoloških distribucijskih kanalih in razvoju poslov v povezavi s prodajo. Pokriva področje ZDA, Kanade in Latinske Amerike v IT panogi. V visokotehnoloških podjetjih v Silicijevi dolini je vrsto let delovala na področju prodaje, tudi kot direktorica za poslovni razvoj. Od januarja 2013 med drugim sodeluje z skupino mentor pri razvoju poslov mentoriranih podjetij.

Matjaž Krč


 

Predavateljevi specializaciji sta vodenje in prodaja. Več let deluje na področju kriznega managementa, 5 let pa že deluje kot poslovni angel. Je tudi partner v skladu tveganega kapitala, sodni izvedenec za podjetništvo in mednarodno poslovanje, trener in mentor.

 

Prijave:

Udeležba na dogodku je brezplačna. Zaradi omejenega števila na dogodku je prijava na dogodek obvezna.

Prosimo, da svojo udeležbo prijavite na e-naslov: tjasa@inkubator-nm.si, nina.sab@gzdbk.si ali breda.koncilja@ozs.si.