Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

StartItUp! festival v Novem mestu

Program

14.00 začetek

Kotizacija

brezplačno

 

Dogodek organizira StartUP Novo mesto in ga podpira Sekcija mikro in malih podjetij ter samostojnih podjetnikov pri GZDBK.

Kdaj: sobota, 7. september 2013, ob 14.00
Kje: Klub LokalPatriot

 
StartUP Novo mesto bo septembra organiziral StartItUp! festival, dogodek na katerem bodo svoje zgodbe predstavili uspešni mladi podjetniki. Teden kasneje pa bo StartUP Novo mesto začel s programom KickUP, v katerem bodo mladi iz Dolenjske razvijali svoje podjetniške zgodbe - startupe.

StartItUp! festival je enodnevni dogodek. kjer bodo mladi, uspešni podjetniki predstavili svoje podjetniške poti - s kakšnimi težavami so se spopadali, kaj so se ob tem naučili in kako jim je startup izkušnja spremenila življenje.

Vljudno vabljeni!

Na StartItUp! festivalu bodo svoje zgodbe delili:

 

Novomeščan Staš Stankovič iz LUMU, startupa ki je nedavno s svojim svetlomerom za mobilnike pozitivno presenetil fotografske navdušence in na Kickstarterju zbral skoraj 250.000 dolarjev zagonskega kapitala.

Dejan Romih iz MountVacation, enega najuspešnejših slovenskih startupov, ki ponuja počitnice v gorah.

Meta Kocjan iz MaleMačke, mlada novomeška someljejka, ki je s svojo ponudbo vin prva destinacija tujih turistov na novomeškem glavnem trgu. 

Milena Jakovljevič iz Mediodroma, spletne agencije, ki novomeškim podjetjem približuje družabna omrežja. 

Matej Golob iz TEDx, dolgoletni voditelj slovenskih dogodkov TED - Technology, Entertainment, Design, ki so posvečeni širjenju idej in so se na globalni ravni začeli pred 25 leti v Kaliforniji. Sedaj pa preko svojega podjetja 30Lean približuje Lean startup pristop zrelim organizacijam. 

Novomeščan Matjaž Mrgole iz Confidly, startupa ki je zmagal v programu TS Startup, ki ga organizira Telekom Slovenije in za nagrado prejel 20.000 EUR zagonskega kapitala. Confidly je družabno omrežje, kjer uporabniki anonimno delijo svoje skrbi in pomagajo drug drugemu.

 

Dodatne informacije na: http://www.start-up.si/startitup-2013/