Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Kako pripraviti poslovno tematiko čim bolj atraktivno za širšo javnost?

predavanje

Program

13.00 začetek
15.30 zaključek

Trajanje: 2,5 ur

Kotizacija

Dogodek je namenjen le članom GZDBK in je brezplačen.

 

Kdaj: sreda, 12. februar 2014, ob 13.00
Kje: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)

Namen in cilj predavanja:
Danes je na voljo nešteto prezentacij, izobraževanj ipd., ki so podprta z vizualnimi pripomočki (največkrat so to prosojnice v Power Point-u). Vizualni pripomočki so orodja ki pomagajo osebi, ki vodi predstavitev, torej jih je potrebno zelo skrbno pripraviti. Poleg oblike (barve, tekst ...) prosojnice je pomembna vsebina. Ljudje si lažje zapomnijo, še tako težavne in kompleksne vsebine, v kolikor jim podamo praktične primere in primerjave izven okolja, kjer naj bi se predstavljena tematika uporabila (npr. preskok iz službenega v zasebno okolje). Največji izplen dobimo, če dovolimo udeležencem, da se sami poigrajo s tematiko.

Vodila nas bo stara kitajska miselnost: povej mi in pozabil bom, pokaži in zapomnil si bom, dovoli da poskusim in razumel bom.

Vljudno vabljeni!

Vsebina

 

Izbor atraktivne sporočilne vsebine in  formiranje predstavitve širši
javnosti.

Predavatelj
Milko Grebenc

Milko Grebenc, dipl. ing. strojništva (trenutno diplomant na FOŠ Novo mesto), zaposlen v mednarodni korporaciji Danfoss (podjetje Danfoss Trata) že 26 let. Delal je na številnih področjih (razvoju, tehnologiji, vodenju proizvodnje, prodaji, kakovosti in poslovni odličnosti ter zadnjih 15 let na področju sistema za zajemanje povratnih informacij iz trga (Market Feedback System). Ob tem je bil 13 let evropski ocenjevalec po EFQM modelu na evropski nagradi za poslovno odličnost, TPM inštruktor, vodilni notranji presojevalce po ISO 9001 /2008 in notranji presojevalec po ISO/TS 16949/2009. V svoji karieri je pripravil številne prezentacije iz katerih črpa izkušnje za razpisano vsebino.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK.
Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 6. 2. 2014.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si.