Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Kako predstaviti investicijski projekt v Moskvi novembra 2014

posvet

Program

13.00 začetek
15.15 zaključek

Trajanje: 2 uri

Kotizacija

Člani: brezplačno
Ostali: 50 € + DDV

    
Posvet organiziramo v sodelovanju z ustanovnim članom, podjetjem Solos in z Ruskim svetom, ki so skrbniki za nabor in odpravo slovenske poslovne delegacije na SIP Moskva 2014. 

Kdaj: ponedeljek, 6. oktober 2014, ob 13.00
Kje: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)

Namen in cilj posveta je predstaviti udeleženim konkretno priložnost za neposredno predstavitev ruskim investitorjem v sklopu slovenske delegacije na poslovnem srečanju v Moskvi, ki bo potekalo novembra: "SIP Moskva 2014"

SIP Moskva 2014 je posledično nastal prav zaradi nihanja vrednosti rublja proti evru na svetovnih borzah, ki je ruske poslovneže pognalo v intenzivno iskanje priložnosti investiranja prav na Evropskem monetarnem področju.

Prav ta trend pomeni izredno priložnost tudi za vse slovenske iskalce sredstev za izvedbo investicij. Druga, prav tako pomembna prednost slovenskih podjetij na ruskem trgu je zelo dober imidž, ki so ga tam naredila slovenska pionirska podjetja. Tudi skupna slovanska narodna povezava doda pozitivni naravi vzpostavitve kontakta. Imamo praktične možnosti sodelovanja z ruskimi investitorji – smo v Evropski uniji, imamo transparentno zakonodajo in vnaprej prednost pri zaupanju.

Če ste iskalci investitorjev in ste lastnik investicijskega projekta, je ta posvet priložnost, da preverite svoje možnosti do ruskih investitorjev.

Vljudno vabljeni!

Nazorjenje vam bomo predstavili:

  • poslovno okolje v Ruski Federaciji
  • kako zgleda novebrska priložnost za predstavitev vašega investicijskega projekta neposredno ruskim investitorjem
  • kako se čimbolje pripraviti za uspešno pridobitev investitorja
  • konkretno možnost vstopa na ruski trg "SIP Moskva 2014"

 

Predavateljica 
mag. Olga Svetec

Olga Svetec, direktorica podjetja Ruski Svet d. o. o., magistrica kulturologije, strokovnjakinja za zunanje povezave in informatiko, profesor ruskega jezika, preizkuševalka ruskega jezika z licenco pridobljeno na Moskovski Državni Univerzi. Rojena v Sankt Peterburgu (takratni Leningrad), šolana rusinja. Na področju ruskega trga ima 17 let izkušenj v prodaji. Večino izkušenj je pridobila z delom v tujih podjetjih, ki so v Sankt Peterburgu na območju Ruske Federacije odpirali svoja predstavništva oziroma hčerinska podjetja. Svoje izkušnje deli s slovenskimi podjetji že več kot pet let. Sodeluje z ruskimi in slovenskimi podjetji, tako da ustvarja povezavo med njimi v obliki predstavitev v obeh državah, svetuje in uči.

 

Predavatelj 
Mitja Košak

Mitja Košak, direktor agencije Solos, vodi in kreira promocijo in oglaševanje za veliko slovenskih prodornih podjetij, skupno je v marketingu že več kot 20 let. Kot specialist za direktni marketing in vedenje potrošnikov (magistrska tema na študiju podjetništva), se ukvarja s pridobivanjem kupcev na B2B in B2C področju ter mreženjem med podjetji. Pomagal je pri ustanavljanju Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine v vlogi krovne marketing agencije. S projekti za tujino ima veliko izkušenj, saj tesno sodeluje z ambasadami in podjetji, ki poslujejo s tujino. KOMPAS, GZS zbornica za poslovanje z nepremičninami … sodeluje s podjetji BMW, Mazda, AMZS, Xerox, GZDBK, Citypark, Lisac&Lisac … Je predavatelj in govorec na okroglih mizah, konferencah o marketingu, tisku in poslovnih modelih. Je habilitiran predavatelj na Fakulteti za dizajn, prav tako njegova soproga, s katero sta tudi tesna sodelavca, ki pa je oblikovalka korporativnih podob in komunikacij. V skupnem projektu RSS skrbi za komunikacijo, marketinške ideje ter izvedbo tiskovin, tako za slovenske in ruske, kot tudi za podjetja iz področja bivše Jugoslavije.

 

Predavatelj 
Primož Svetec

Rusko federacijo, poslovanje, organizacijo in vse povezano z ruskim gospodarstvom redno spremlja v stalnem stiku z investitorji, ki prihajajo v Slovenijo na poslovne obiske, predstavitve in sejme. V podjetju Ruski Svet skrbi za marketing in organizacijo dogodkov, posebej pa je ponosen na izkušnje, pridobljene v podjetjih Elektronček in Kompas. V projektu RSS skrbi za organizacijo in vodenje marketing aktivnosti.

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 5. 10. 2014. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20141006 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si