Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Upravljanje storitev IT – kuharski recept

delavnica 12.30-17.00

Program

12.30 začetek
17.00 zaključek

Trajanje: 4,5 ure

Kotizacija

Kotizacije ni. Usposabljanje je brezplačno, a ob obvezni predhodni prijavi, za vse. Prednost pri zasedbi razpoložljivih mest imajo člani GZDBK.

Dogodek organizirata Sekcija za informatiko in Sekcija mikro in malih podjetij ter samostojnih podjetnikov v sodelovanju z:

     

Kdaj: četrtek, 15. januar 2015, ob 12.30
Kje: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)


Usposabljanje je namenjeno tistim, ki želijo tudi v manjših organizacijah zagotoviti učinkovito uporabo informacijskih storitev, na način in z znanjem, ki ga srečamo predvsem v velikih organizacijah, tako v gospodarstvu kot v javni upravi.

Vljudno vabljeni!

  

Upravljanje storitev IT za MSP - ITSM4SME

V kolikor želite pridobiti vpogled, tako iz poslovnega kot tehnološkega vidika, predlagamo, da se prijavite in udeležite obeh delavnic. 

Usposabljanje je namenjeno direktorjem, poslovnim vodjem in vodjem IT in je organizirano v dveh ločenih delavnicah, dopoldanski in popoldanski. Dopoldanska podaja strateški vidik upravljanja IT in storitev v podjetju, popoldanska pa storitve IT obravnava z bolj tehnološkega zornega kota.


Usposabljanje bo potekalo v slovenščini. Slušatelji bodo prejeli gradiva v slovenskem jeziku. Tehnični del vsebuje tudi izvedbo praktične vaje.  

 

Vsebina:


• upravljanje storitev IT: uvod in filozofija

• upravljanje storitev IT: hitro, enostavno in jasno

• uvajanje upravljanja storitev IT v malih in srednjih podjetjih

• upravljanje organizacijskih sprememb

• nadaljnja usposabljanj

 

Ciljna skupina: Usposabljanje je namenjeno direktorjem, poslovnim vodjem in vodjem IT. 

Predavatelji 
Bojan Oražem in/ali Rony Plevnik

Usposabljanje bo vodil strokovnjak s certifikatom ITIL, predstavnik itSMF Slovenija, združenja za ravnanje s storitvami IT, ki v sodelovanju konzorcija šestih partnerjev pod vodstvom univerze v Helbronnu, uresničuje projekt ITSM4SME v Sloveniji.

Več o projektu ITSM4SME na: http://www.itsm4sme.eu

Projektni konzorcij ITSM4SME, Združenje ITsmf Slovenija, GZS

Na dogodku poleg predavanja v slovenščini prejmete gradivo. Potrdila se izdajo le na zahtevo udeleženca.


Prijave in kotizacija:

Udeležba je brezplačna, ob obvezni predhodni prijavi, za vse. Prednost pri zasedbi razpoložljivih mest imajo člani GZDBK.

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved prijave je 12. 1. 2015. V nasprotnem primeru vam zaračunamo 50 € + DDV za zasedbo mesta tistim, ki se usposabljanja nismo mogli udležiti, ker so razpoložljive kapacitete bile zasedene! 

Dodatna pojasnila: Za Združenje IitSMF Slovenija: Anton Žvanut, 041 678911, anton.zvanut@itsmf.si in mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si