Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Bodite uspešni v prodajnih pogajanjih z elementi nevrolingvističnega programiranja - NLP

delavnica

Program

11.00 začetek 
13.00 odmor 
13.30 nadaljevanje 
15.30 zaključek

Trajanje: 4 ure

Kotizacija

Člani: 110 € + DDV 
Ostali: 140 € + DDV

 Pri udeležbi več oseb iz iste organizacije je kotizacija za eno osebo za člane 95 € + DDV, za ostale 110 € + DDV.

 

Kdaj: torek, 13. januar 2015, ob 11.00 
Kje: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)

Namen in cilj delavnice:
Spoznali boste razliko med dobrim partnerjem in dobro pogodbo, kako razlikujemo med interesi in pozicijami, kaj zares pomeni win-win, kako planirati pogajanja, kakšen je pomen komunikacije v prodajnih pogajanjih in katera orodja nevrolingvističnega programiranja nam bodo prišla prav v elementih pogajanj idr.

Vljudno vabljeni!

Vsebina

 

  • Opredelitev posameznih faz pogajanj in pregled možne uporabe orodij NLP
  • Kritične faze pogajanj in najpogostejše napake
  • Napredne NLP tehnike, ki jih lahko uporabite za boljša pogajanja
  • Uporaba lingvističnih prvin za doseganje pogajalskih ciljev
  • Asertivno izražanje v pogajanjih

Predavatelj
Gaber Marolt

Je trener nevrolingvističnega programiranja (NLP) z mednarodnim certifikatom INLPTA in Mojster praktik, mentor, coach in poslovni svetovalec. Po izobrazbi univerzitetni diplomirani ekonomist z ExecutiveMBA poslovne šole Cotrugli.

Ima več kot dvajset let izkušenj z vodenjem kreativnih timov in je za svoje delo na področju avdio-vizualnih umetnosti s kolegi prejel Viktorja, Bronasti grb mestne Mestne občine Celje in več drugih priznanj.

Je izrazito interdisciplinaren in ima bogate osebne in poslovne izkušnje z različnih področij: vodenja podjetij, finančnega in davčnega področja, področja osebnih financ, računovodstva, področja prodaje, IT, nabave, optimizacije delovnih procesov in regulative. Kot vodja različnih oddelkov in podjetij ima bogate izkušnje tudi na HR področju, sestavljanja timov in internega komuniciranja. Sebe opiše kot katalizatorja poslovnih idej, povezovalca, učinkovitega vodjo in sodelavca. V zadnjih letih se je dodatno specializiral na področju komunikacije v razmerah sanacij, prestrukturiranja poslovanja in change-managementa.

Njegovo močno področje je prodaja, kje ima večletne izkušnje in rezultate. NLP uporablja kot orodje za ustvarjanje novih priložnosti, za osebni razvoj sebe in drugih ter ohranjanje in vzpostavljanje ciljne naravnanosti podjetja in timov.

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo, postrežbo med odmorom in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 9. 1. 2015. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20150113 + matična številka vašega podjetja. 
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990. 
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si