Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Pospešeno, hitro aktivno branje (Power Reading)

koristna veščina

Program

14.15 začetek
15.00 zaključek

Trajanje: 1 pedagoška ura

Kotizacija

Člani: brezplačno
Ostali: 25 € + DDV

Dogodek organiziramo v sodelovanju s podjetjem Kratos, d. o. o. 

Kdaj: ponedeljek, 26. januar 2015, ob 14.15 
Kje: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)

Namen in cilj dogodka je, da udeležencm na kratko predstavimo veščino pospešenega hitro aktivnega branja (Power reading). Ta koristna veščina je danes vse bolj nujna, saj z njo lahko v bistveno krajšem času kakovostno osvojimo vse potrebne informacije tako v poslovnem kot v zasebnem življnju.

Medtem, ko berete vam uhajajo misli? Berete pa ne veste, kaj ste prebrali? Želite izboljšati koncentracijo in učinkovitost?

ZAKAJ HITRO BRANJE? Boljša koncentracija, razumevanje in pomnjenje ter izrazito boljša učinkovitost. Recimo, da ste povprečno hiter bralec torej preberete povprečno 0,6 strani na minuto, to pomeni, da potrebujete za 100 strani (srednje zahtevnega teksta) 3 ure 10 min (neprekinjenega branja!). Če pohitrite svoje branje za min 2 krat bi to pomenilo, da preberete 100 strani v eni uri.

Predstavili vam bomo dve vrsti urjenja te veščine (dva različna, večdnevna seminarja):

Vljudno vabljeni!

Vsebina:

Na predstavitvi boste izvedeli: kaj je pospešeno, hitro, aktivno branje (Power reading), na čem temeljijo tehnike pospešenega branja, zakaj in kako vpliva na koncentracijo, hitrost in pomnenje prebranega. 

Predavateljica 

Sonja Peklenik  

Tjaša Milošič  

Sonja Peklenik je direktorica strokovnih programov in trenerka hitrega branja pri podjetju Kratos, d. o. o. ter predavateljica vsebin Poslovne komunikacije. Svoje dolgoletne izkušnje s področja prodaje, marketinga in vodenja je pridobivala v domačih in tujih podjetjih. Na svojih seminarjih udeležence usmerja k njihovi profesionalni vlogi, ki jo imajo v svojem delovnem okolju. Motivira jih za kreativno udeležbo pri soustvarjanju rezultatov, identifikacijo in pripadnost podjetju ter prevzemanje odgovornosti za lastne rezultate.

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 21. 1. 2015. V nasprotnem primeru kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20150126 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si.