Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Zakaj samo strokovnost ni dovolj (pri vodenju ter pri prodaji)?

Program

14.15 začetek
15.00 zaključek

Trajanje: 1 pedagoška ura

Kotizacija

Člani: brezplačno
Ostali: 25 € + DDVDogodek organiziramo v sodelovanju s podjetjem Kratos, d. o. o. 

Kdaj: ponedeljek, 2. februar 2015, ob 14.15 
Kje: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)

Namen in cilj dogodka je, da udeležencm na kratko predstavimo, kako strokovnost ni (vedno) dovolj, da bi vam zaposleni sledili in vas upoštevali, da bi sprejeli vaše nasvete, da bi se potencialni kupci odločili za vaše izdelke ali storitev.

Imate strokovno znanje, imate produkt ali storitev, a vendar ne dosegate takih rezultatov, ki jih pričakujete in želite. Strokovnost nas pogosto zavede in odvrne našo pozornost od prav tako pomembnih dejavnikov, brez katerih ni uspešnega vodenja, svetovanja ali prodaje.

Vodenje in prodaja sta veščini, ki zahtevata trening in znanje.
Samo znanje brez pravega pristopa ne prinese zavzetih sodelavcev in dobrih poslovnih rezultatov. Izobraževanja v sklopu »Zakaj samo strokovnost ni dovolj?« so namenjena izboljšanju veščine vodenja, predvsem vodenja iz sredine in situacijskega vodenja ter prodaje.

Iz sklopa Zakaj samo strokovnost ni dovolj? smo za vas pripravili tri intenzivne celodnevne seminarje, in sicer:

Vljudno vabljeni!

Predavateljica 

Sonja Peklenik  

Tjaša Milošič  

Sonja Peklenik je direktorica strokovnih programov in trenerka hitrega branja pri podjetju Kratos, d. o. o. ter predavateljica vsebin Poslovne komunikacije. Svoje dolgoletne izkušnje s področja prodaje, marketinga in vodenja je pridobivala v domačih in tujih podjetjih. Na svojih seminarjih udeležence usmerja k njihovi profesionalni vlogi, ki jo imajo v svojem delovnem okolju. Motivira jih za kreativno udeležbo pri soustvarjanju rezultatov, identifikacijo in pripadnost podjetju ter prevzemanje odgovornosti za lastne rezultate.

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 30. 1. 2015. V nasprotnem primeru kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20150202 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si.