Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Vsi kupujemo, vsi prodajamo (poučno in zabavno o kupovanju in prodaji)

Program

11.00 začetek
13.00 odmor
13.30 nadaljevanje
15.30 zaključek

Trajanje: 4,5 ure

Kotizacija

Člani: 65 € + DDV 
Ostali: 95 € + DDV

 Pri udeležbi več oseb iz iste organizacije je kotizacija za eno osebo za člane 45 € + DDV, za ostale 65 € + DDV.

 

Kdaj: sreda, 25. februar 2015, ob 11.00 
Kje: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)

Namen in cilj izobraževanja:
Tokrat bomo udeležencem na zabaven in poučen način govorili o kupovanju in prodaji. Če pogledate širše, smo nenazadnje, ne le pri delu, ampak skozi cel dan in v vseh odnosih z drugimi ljudmi nenehno v razmerju prodaja-kupovanje ter pogajanje. Poleg nakupovalno prodajnih tehnik tudi tehnike pogajanj pogosteje uporabljamo kot se tega dejansko zavedamo! Če te tehnike ozavestimo jih lahko učinkoviteje tudi prepoznamo in uporabljamo. Zato si bomo pogledali prodajni proces in ključne vzvode nakupa. Izpostavili bomo dober stik in VAKOG, tehnike komuniciranja in vplivanja. Ogledali si bomo uvod v tehnike zaključevanja in tehnike pogajanj. Ponazorili bomo prodajne koristi namesto lastnosti. V vsebino tega izobraževanja bomo vključevali praktične, zabavne ter nazorne primere nakupa-prodaje. Še posebej bomo ovsetlili primere, kako vam prodajajo ter kako vi kupujete.

Vljudno vabljeni!

Vsebina


Kot kupci boste spoznali:

  • tehnike, ki jih prodajalci in trgovci uporabljajo, da bi vas hitreje prepričali v nakup,
  • kako se izogniti nakupnim pastem in se o nakupu čimbolj racionalno odločati,
  • kako se izogniti lastnim nakupovalnim pritiskom.

Kot prodajalci boste spoznali:

  • kako boste hitreje vplivali na nakupno odločitev,
  • kako boste zagotovili, da bo kupec vesel, da je kupil pri vas in se vračal k vam,
  • tehnike, kako zadovoljite kupčeve potrebe in uspešno zaključevati prodajo.

Vključene bodo tudi NLP tehnike, ki jih lahko uporabljate kot kupec ali prodajalec.

Predavatelj
Gaber Marolt

Je trener nevrolingvističnega programiranja (NLP) z mednarodnim certifikatom INLPTA in Mojster praktik, mentor, coach in poslovni svetovalec. Po izobrazbi univerzitetni diplomirani ekonomist z ExecutiveMBA poslovne šole Cotrugli.

Ima več kot dvajset let izkušenj z vodenjem kreativnih timov in je za svoje delo na področju avdio-vizualnih umetnosti s kolegi prejel Viktorja, Bronasti grb mestne Mestne občine Celje in več drugih priznanj.

Je izrazito interdisciplinaren in ima bogate osebne in poslovne izkušnje z različnih področij: vodenja podjetij, finančnega in davčnega področja, področja osebnih financ, računovodstva, področja prodaje, IT, nabave, optimizacije delovnih procesov in regulative. Kot vodja različnih oddelkov in podjetij ima bogate izkušnje tudi na HR področju, sestavljanja timov in internega komuniciranja. Sebe opiše kot katalizatorja poslovnih idej, povezovalca, učinkovitega vodjo in sodelavca. V zadnjih letih se je dodatno specializiral na področju komunikacije v razmerah sanacij, prestrukturiranja poslovanja in change-managementa.

Njegovo močno področje je prodaja, kje ima večletne izkušnje in rezultate. NLP uporablja kot orodje za ustvarjanje novih priložnosti, za osebni razvoj sebe in drugih ter ohranjanje in vzpostavljanje ciljne naravnanosti podjetja in timov.

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo, postrežbo med odmorom in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 20. 2. 2015. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20150225 + matična številka vašega podjetja. 
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990. 
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si