Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Tik pred zdajci - ZAKLJUČNI RAČUN!!!

38. računovodski zajtrk

Program

8.30 začetek
10.00 zaključek

Trajanje: 1,5 ure

Kotizacija

Člani: brezplačno
Ostali: 50 € + DDV

 

Zajtrke organizira Sekcija računovodskih servisov (SRS). Teme zajtrkov se določajo glede na to, kaj je aktualno in glede na predloge ter vprašanja članov. Prav zato so še posebej dobrodošli vaši predlogi. Zaupajte nam jih na nina.sab@gzdbk.si

Kdaj: torek, 1. marec 2016, ob 8.30
Kje: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)

Namen in cilj računovodskih zajtrkov je ob izbrani strokovni temi povezovati člane Sekcije računovodskih servisov (SRS) dolenjsko-belokranjske regije in tiste stanovske kolege iz regijskih podjetij, ki so pri svojem delu zadolženi za računovodsko-finančna področja. Vsi, ki si želite širiti strokovna poznanstva, izmenajvati in utrjevati znanja ter izkušnje na računovodsko finančnem področju, dobrodošli med nas.

Tokratni zajtrk je namenjen vsem zainteresiranim, ki opravljajo računovodenje za pravne ali fizične osebe in želijo rešiti še zadnje dileme pred oddajo zaključnega računa na FURS! Zato smo računovodski zajtrk tokrat poimenovali Tik pred zdajci - ZAKLJUČNI RAČUN!!! Strokovno snidenje bo vodila in usmerjala naša predsednica SRS - Vesna Gregorič (lastnica in direktorica računovodskega servisa FINLINE). 

Pristopite k sekciji! Članstvo v sekciji je za člane GZDBK brezplačno. Pristopna izjava SRS.

Vljudno vabljeni!

Dnevni red:

 

Seja članov IO SRS (8:10 - 8:30)
• Uskladitev nadaljnjih računovodskih zajtrkov in drugih vsebin, predlogov in dogodkov za aktualne računovodske tematike
• Določitev datuma, lokacije, zbora sekcije ter oblikovanje predloga  spremljajočega 1 do 2 urnega predavanja ob zboru sekcije
• Ostalo

Računovodski zajtrk - strokovna, vodena diskusija za vse zainteresirane (8:30 - 10.00)
Tik pred zdajci - ZAKLJUČNI RAČUN!!! Strokovno snidenje bo vodila in usmrejala naša predsednica SRS - Vesna Gregorič (lastnica in direktorica računovodskega servisa FINLINE).


Na predavanju bodo udeleženci seznanjeni tudi s Projektom APP - Atraktivna Promocija Promocije zdravja pri delu, ki ga je na podlagi Javnega razpisa za sofinanciranje projektov promocije zdravja na delovnem mestu v letu 2015 in 2016 finančno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije.
 

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo, pogostitev in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 24. 2. 2016. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20160301 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si