Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Učinkovito upravljanje z osebno energijo in učinkovito soočanje s stresom

predavanje

Program

12.00 začetek 
15.30 zaključek

 

Kotizacija

Člani GZDBK in DKD DBK: brezplačno 
Ostali: 20 €

Obvezna predhodnja prijava.

  

  

Dogodek poteka v soorganizaciji Sekcije za ravnanje s človeškimi viri in Društva za kadrovsko dejavnost Dolenjske in Bele krajine.

 

Kdaj: ponedeljek, 5. septembra 2016, ob 12.00
Kje: v podjetju Adria Mobil, d. o. o. (Straška cesta 50, Novo mesto)

Namen in cilj predavanja:
Najnovejše raziskave kažejo, da vas stres lahko naredi pametnejše, močnejše in bolj uspešne. Pomaga, da se bolje učite in celo poveča vaš pogum in sočutje. Način razmišljanja o stresu vas lahko naredi bolj srečne in bolj zdrave.

Eden od najboljših načinov za upravljanje s stresom je, da spremenite miselno naravnanost glede stresa, ga sprejmete in se ga ne izogibate; saj, če dobro pomislite, je neizogiben. Vse to vam bo pomagalo, da boste bolj optimistično in z večjim upanjem zrli v prihodnost. To, da začnete gledati na stres, kot na nekaj dobrega, kot sestavni del življenja, vam lahko pomaga pri soočanju z neizogibnimi izzivi in problemi v življenju. Lahko vam pomaga bolje usmerjati in uporabiti vašo energijo in vam prepreči izgorevanje.

Na predavanju boste izvedeli, kako učinkovito upravljati z osebno energijo in se učinkovito soočati s stresom?

Vljudno vabljeni!  

Predavatelj

Janez Hudovernik, Uni. dipl. ing., ACC, vodi svetovalni podjetji Persolog Danadria d.o.o. in Pro Acta d.o.o., in je licenčni partner podjetja Persolog GmbH. S svojim timom predava in svetuje številnim podjetjem v slovenskem in mednarodnem prostoru. Poslovne in strokovne izkušnje na področju človekovega doseganja je nabiral pri delu z vrhunskimi prodajalci in menedžerji ter športniki tako v Sloveniji kot tudi v drugih državah Srednje Evrope Je izkušeni predavatelj in poslovni coach, s strani The Alpha Group (TAG) je bil izbran kot regionalni vodja za Slovenijo in Hrvaško. Janez pravi: "TAG je del globalnega izobraževalnega podjetja Noble Manhattan Coach Training Company, z izjemno zgodovino, saj že 20 let pomaga lastnikom podjetij dosegati bistvene spremembe in razvoj tako na poslovnem kot na zasebnem področju.” Sledite blogu na Linkedinu 


Vsebino dogodka podpira tudi Projekt APP - Atraktivna Promocija Promocije zdravja pri delu, ki ga je na podlagi Javnega razpisa za sofinanciranje projektov promocije zdravja na delovnem mestu v letu 2015 in 2016 finančno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije. Projekt sodi v program dela Sekcije za ravnanje s človeškimi viri pri GZDBK.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani DKD DBK in GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 31. 8. 2016. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti!

Kotizacija

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun DKD Dolenjske in Bele krajine pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0001 2819 006, sklic 20160905. Društvo ni davčni zavezanec, zato pri nakazilu ni potrebno prišteti DDV!
Matična številka DKD DBK: 1148605000. Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

 

Dodatna pojasnila: Anja Čampa, 07 39 18 239, a.campa@tpv.si in mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si