Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Osvežite nemško slovnico

intenzivna delavnica

Program

8.00 Sprejem udeležencev
8.10 Začetek
10.00 Odmor
10.15 Nadaljevanje
12.10 Zaključek 

Trajanje: 5 pedagoških ur

Kotizacija

Člani: brezplačno
Ostali: 95 € + DDV

Delavnico organiziramo v sodelovanju s podjetjem YURENA Novo mesto, d. o. o.

Kdaj: sreda, 14. junij 2017, ob 8.00 
Kje: na sedežu podjetja YURENA Novo mesto, d. o. o. (Glavni trg 11, Novo mesto - nasproti frančiškanske cerkve)

Namen in cilj intenzivne delavnice je:
osvežitev pomembnejših slovničnih struktur za uspešno komuniciranje v nemškem jeziku. Delavnica bo obsegala teoretični del z razlago slovnice ter praktični del z vajami.

Vljudno vabljeni!

Vsebina

 

  • Nebensätze und indirekte Fragen.
  • Konjunktiv II.
  • Funktionen von Perfekt und Präteritum.
  • Passiv.

 

Ciljna skupina (omejena na majhno skupino udeležencev) so:

Slušatelji, ki so se nemščine že učili, jo pri svojem delu uporabljajo in potrebujejo osvežitev slovničnih struktur.

Predavateljica
Damjana Šulina Zorko, prof. nem.


YURENA, šola tujih jezikov iz Novega mesta, je družinsko podjetje, ki ga vodijo prokuristka Katica Golobič, profesorica angleščine in francoščine, direktorica in profesorica nemščine Irena Golobič, vodja kakovosti ter profesorica angleščine in francoščine Marija Trunkelj, in poslovni sekretar Jure Golobič.

Prve tečajnike so vpisali jeseni 1991. Januarja 1997 so svojo dejavnost začeli izvajati v poslovnih prostorih na Glavnem trgu 11 v Novem mestu, kar je poleg ustvarjalnega in zavzetega dela vseh sodelujočih dodatno pripomoglo k dvigu kakovosti njihovih storitev. Iz majhne šole z eno lastno učilnico so se tako razvili v šolo, v kateri se letno izobražuje okrog 800 tečajnikov vseh starostnih skupin, od predšolskih otrok do upokojencev. Danes poteka pouk v 12 sodobno opremljenih učilnicah, v katerih pouk s pomočjo interaktivnih tabel omogoča nadgradnjo tradicionalnih oblik učenja z najnovejšimi komunikacijskimi tehnologijami. Svojim strankam znajo prisluhniti in prilagoditi programe, tako da jim zagotovijo prav tista znanja, ki jih najbolj potrebujejo. 

Yurena že mnogo let sodeluje s številnimi podjetji na območju širše Dolenjske, v Beli krajini in Posavju. Tečaji v podjetjih v glavnem potekajo v prostorih naročnika in pomenijo prihranek na času in ceni.

Spremljate jih lahko na spletni strani in na Facebukovem profilu.

V Yureni laho kupite tudi darilni bon in tako podarite znanje!

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo, pogostitev med odmorom, kosilo in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca. Članom GZDBK brezplačno udeležbo omogoča podjetje YURENA Novo mesto, d. o. o.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest (12), ker želimo zagotoviti ustrezno kakovost izvedbe. V primeru večjega zanimanja bomo izobraževanje ponovili. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 22. 5. 2017. V nasprotnem primeru kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo:

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20170524 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, nina.sab@gzdbk.si, 07 33 22 185