Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

42. računovodski zajtrk: aktualna računovodska problematika in novosti

Program

8.30 začetek
10.00 zaključek

Trajanje: 1,5 ure

Kotizacija

Člani: brezplačno
Ostali: 75 € + DDV

 

Zajtrke organizira Sekcija računovodij Dolenjske in Bele krajine. Teme zajtrkov se določajo glede na trenutne vroče izzive in vaše želje - vprašanja. Prav zato so še posebej dobrodošli vaši predlogi. Zaupajte nam jih na nina.sab@gzdbk.si

Kdaj: ponedeljek, 12. junija 2017, ob 8.30
Kje: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)

Namen in cilj računovodskih zajtrkov jepovezovati člane sekcije kot stanovske kolege iz različnih podjetij ter računovodskih servisov, ki ste zadolženi za računovodsko finančna področja, ki si želite širiti strokovna poznanstva, znanja in izkušnje na računovodsko finančnem področju.

Tokratni zajtrk bomo namenili pregledu aktualnih računovodskih problematik in novosti. Zajtrk bo vodila in usmrejala predsednica sekcije Vesna Gregorič. Na zajtrku bomo izmenjali mnenja, se družili in zastavili tudi program za nadaljne delo sekcije.

Ne spreglejte tudi prihajajoče dogodke Sekcije računovodij Dolenjske in Bele krajine:

 

Pristopite k sekciji! Članstvo v sekciji je za zaposlene v podjetju, ki je član GZDBK, brezplačno. Pristopna izjava SRDBK.

Vljudno vabljeni!

Vsebina

 

 


Tokratni zajtrk bomo namenili hitremu pregledu aktualnih računovodskih problematik in novosti. Zajtrk bo vodila in usmrejala predsednica sekcije Vesna Gregorič. Na zajtrku bomo izmenjali mnenja, se družili in zastavili tudi program za nadaljne delo sekcije.

Naznanjamo tudi, da bomo za računovodje Dolenjske in Bele krajine organizirali tudi ogled dobre prakse v podjetju NEK 5. julija 2017 (od 11.20 do predvidoma 14.00). Tam bomo imeli ob ogledu NEK tudi predavanje glavne računovodje Alenke Pirc in Vide Molan. Prijava udeležbe se mora uredititi najpozneje do 26. 6. 2017 urediti z e-prijavnico. Na voljo je le 30 mest!

Septembra pa si ne pozabite rezervirati svoj čas v svojem delovnem koledarju za prisotnost na 9. računovodskem posvetu, ki bo 21. 9. 2017 na Otočcu. Najava posveta je še v pripravi, a prijave so že mogoče na nina.sab@gzdbk.si.



Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo, pogostitev in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 9. 6. 2017. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20170612 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si