Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Odgovornost vodilnih in vodstvenih delavcev za varnost in zdravje pri delu ter varnost pred požarom

Posvet

Četrtek, 11. 2. 2010, ob 9.00 v konferenčni dvorani hotela Šport na Otočcu.

Enodnevno usposabljanje za vodilne in vodstvene delavce organiziramo v sodelovanju z Medobčinskim društvom varnostnih inženirjev Novo mesto.

Namen posveta 

Usposabljanje je namenjeno direktorjem, vodstvenim delavcem, kadrovskim delavcem, osebam odgovornim za evakuacijo in gašenje začetnih požarov ter strokovnim delavcem VZD in VPP in je po zakonodaji obvezno.

Usposabljanje in posvet je za menedžerje in ostale vodstvene delavce ne samo po zakonodaji obvezno, pač pa tudi priporočljivo. Vodenje in zagotavljanje področja VZD in VPP pomeni nudenje kvalitetnih delovnih mest in obvladovanje stroškov poslovanja (cost and benefit). Varnost in zdravje pri delu sta pomembni vrednoti za posameznika in družbo. Le zdrav delavec v zdravem in varnem delovnem okolju je učinkovit in produktiven.

Predstavljene bodo obveznosti in odgovornosti delodajalca pri zagotavljanju varnosti in zdravja delavcev ter kakšne so sankcije ter stroški, če obveznosti niso ustrezno izpolnjene.

Varnost in zdravje postajata vse pomembnejši vrednoti, ki vplivata na kakovost življenja delavca in se odražata v kakovosti in ekonomičnosti poslovanja.

Več o programu posveta, načinu prijave in plačilu v vabilu!

Kotizacija:

  • za člane GZDBK je 120 €,
  • za ostale je 150 €.

Prijave sprejemajo na društvu MDVI. Za več informacij pokličite na telefonski številki: 031 366 363 (Miro Škufca) ali 041 671 461 (Marjan Šmalc).