Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Karierni sejem MOJE DELO 2019

Skupni sejemski nastop članov GZDBKSkupni sejemski nastop članov GZDBK

Kdaj: četrtek, 7. november 2019, od 10.00 do 19.00 
Kje: v Cankarjevem domu v Ljubljani

Namen skupnega sejemskega nastopa:
Leta 2009 smo prvič združili moči in skupaj kot regija nastopili na Kariernem sejmu MojeDelo (kariernisejem.com). Skupni nastop se je izkazal kot pozitivna, sinergijska in inovativna izkušnja vseh udeleženih. Sejemski nastop pod okriljem GZDBK smo izvedli osemkrat, letos ga našim članom omogočamo devetič. 

Vljudno vabljeni, da nas na sejmu obiščete tudi vi!

Vsebina

 

Podjetja Dolenjske in Bele krajine se zavedajo pomena zaposlenih pri svojem poslovanju. Interes sodelujočih podjetij je, da se predstavijo kot privlačen delodajalec, krepijo svoje poslanstvo in ugled ter razrešijo svoje težave ob morebitnem pomanjkanju določenih kadrov. Prav zato so se nekatera dolenjska in belokranjska podjetja odločila, da se skupaj, pod okriljem Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine, predstavijo na Keriernem sejmu MOJE DELO 2019.

Na letošnjem sejmu se bo tako predstavilo deset podjetij, članov GZDBK: Adria Mobil, AkrapovičKrka, MikrografijaRevozTerme Krka, TPV, Treves, Trimo in Zavarovalnica Sava.


   


                                  

                  

      Naš regijski nastop na vseslovenskem sejmu bomo tudi letos, tokrat petič zapored, podkrepili tudi z udeležbo Mestne občine Novo mesto, s čimer želimo obiskovalcem sejma približati življenje in delo v prestolnici naše regije.

 

 

V sklopu skupinske sejemske predstavitve vas vabimo tudi na naše predavanje, ki bo potekalo v času sejma, z naslovom NOVO MESTO: prijetno za življenje in delo, ki bo potekalo v sklopu sejma med 13.30 in 14.15 uro v predavalnici Novi izzivi.

 

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si.