Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Kako uspešno pripraviti in prijaviti inovacijo na Razpis za inovacije GZDBK za leto 2019 in kako uspešno prijaviti ter voditi razvojne projekte?

Program

12.00 začetek
14.00 zaključek

Trajanje: 2 uri

Kotizacija

Udeležba na dogodku je brezplačna. 

 

 

Kdaj: četrtek, 21. marec 2019, ob 12.00
Kje: sejna soba GZDBK, Novi trg 11, Novo mesto

Namen in cilj spletnega seminarja:
Lažja prijava na razpis za inovacije GZDBK za leto 2019.

Vljudno vabljeni!

Izkoristite priložnost za brezplačno promocijo vaših dosežkov. Pokažite rezultate svojih zaposlenih in jih tako nagradite s predstavitvijo njihovih dosežkov v regiji in širše. Prijavite se na Razpis za podelitev priznanj za inovacije Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine za leto 2019. S prijavo na razpis se lahko potegujete za nagrado tako na regijskem, kot tudi nacionalnem nivoju. Priznanje za najboljše inovacije na nacionalni ravni predstavlja najvišje priznanje inovativnim dosežkom slovenskih podjetij in s tem promocijo inovativnosti v Sloveniji in širše.

 

Vsebina

15. 2. 2019 smo na naši spletni strani objavili Razpis za podelitev priznanj za inovacije Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine za leto 2019.

Letošnji razpis vsebuje kar precej novosti: posodobljena sta razpis in pravilnik GZDBK za inovacije. Preoblikovani so vsi kriteriji ocenjevanja in glede na te spremembe je posodobljen tudi obrazec za prijavo.

Vabimo vas, da se udeležite seminarja, kjer bomo predstavili novosti letošnjega razpisa vas seznanili, kako uspešno pripraviti in prijaviti inovacijo na razpise. V nadaljevanju bo sledilo predavanje na temo uspešne prijave in vodenja razvojnih projektov. Predavanje bo osnovano na večletnih izkušnjah predavatelja z nacionalnimi in mednarodnimi razpisi ter razvojnimi projekti. 

Udeležba na dogodku je brezplačna.

RAZPIS >

 

Predavatelj

Seminar bo vodil dr. Aleš Ugovšek iz Gospodarske zbornice Slovenije, vodja področja tehnološki razvoj in inovativnost na GZS.

Kotizacija in prijave:

Udeležba na dogodku je brezplačna. Obvezna prijava preko spletne prijave.

 

Dodatne informacije: Andreja Vidrih, 07 33 22 184, andreja.vidrih@gzdbk.si