Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Kako do uspešne prodaje na Amazonu?

Program

13.00 začetek
15.00 zaključek

Trajanje: 2 uri

Kotizacija

Člani: brezplačno
Ostali: 110 € + DDV

 

Slovenska podjetja lahko pričnejo s prodajajo tudi prek Amazona! Ne zamudite priložnosti, da med prvimi slovenskimi podjetji začnete ustvarjati uspešno poslovno zgodbo na spletnem velikanu Amazon! 

 

Kdaj: torek, 24. septembra 2019, ob 3.00
Kje: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)

 

Amazon, podjetje, katerega lastnik je najbogatejši Zemljan Jeff Bezos, bo predvidoma do jeseni prilagodil svoje poslovanje, tako da bo omogočal uvrstitev Slovenije med podprte države. To pomeni, da bodo lahko tudi naša, slovenska podjetja poslovala prek njihove spletne trgovine. 

Na delavnici vam bomo, na pregleden način, predstavili poslovanje na spletni platformi Amazon. Pogledali bomo, kakšen potencial predstavlja Amazon za slovenska podjetja in kje so priložnosti, prednosti, slabosti, pasti, nevarnosti…? Predstavili bomo tudi celoten proces poslovanja na Amazon-u – od odprtja računa, preko objave kataloga izdelkov, raziskave ključnih besed, sodelovanja s strankami, oglaševanja, pa vse do logistike in analitike.

 

Vljudno vabljeni!

Kaj je Amazon?

 

Amazon je največji spletni trgovec na svetu. Je globalna prodajalna, kjer je na prodajnih policah vsak trenutek 3 milijarde artiklov. Rednih obiskovalcev trgovine je 400 milijonov, od katerih je 100 milijonov članov Amazon Prime programa, ki samo v ZDA v povprečju porabijo 1.500 USD na leto.

Poleg prodaje lastnih izdelkov, omogoča Amazon zunanjim ponudnikom posredništvo pri prodaji njihovih izdelkov (Amazon marketplace). Zunanjih ponudnikov izdelkov na Amazonu je več kot 5 milijonov. Ti ustvarijo več kot 100 milijard evrov prometa letno, oziroma polovico od 200 milijard evrov Amazonove letne prodaje (2018). 

Še nimate svojega poslovnega Amazon računa? Če ne, potem zamujate veliko!

Predavatelj
Miha Kuzman, vodja projektov pri podjetju IN-TI, d. o. o.


Podjetje IN-TI, d. o. o. je 2016 pričelo s prodajo inovativnih izdelkov preko spleta, še posebej na Amazon in eBay trgih. Začeli so brez vsakega znanja o internetni prodaji, samo z veliko željo o uspehu in vztrajnostjo. S pomočjo Google iskalnika in besede “How to” so v prvem letu na Amazonu ustvarili preko 130.000 evrov prometa, naslednje leto pa ta promet več kot podvojili. To jim je uspelo s stalnim izobraževanjem, optimizacijo prodajnih postopkov ter iskanjem novih produktov.

Ker verjamejo v svoje delo in želijo to znanje in izkušnje deliti, so se odločili svoje delovanje razširiti na področje svetovanja in podpore glede Amazon prodaje. Predvsem želijo Amazon približati slovenskim podjetjem, jim ponuditi celovito podporo pri odpiranju Amazon računa, pripravi objav, strategiji prodaje, oglaševanju, logistiki in obravnavi strank. 

IN-TI d.o.o. je podjetje za svetovanje na področju Amazon prodaje, ki lahko vašemu podjetju zagotavlja strategijo za pospeševanje prodaje in prihodkov ter izboljšuje vaš položaj na trgu. Pripravite se, da boste svoje podjetje popeljali na globalni Amazon trg.

Kako do uspešne prodaje na Amazonu?

strokovna celodnevna delavnica: Osnove uspešne prodaje na Amazonu ›

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo in potrdila. Potrdila se izdajo le na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK.
Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 20. 9. 2019. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20190924 + matična številka vašega podjetja. Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990. 

Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si