Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

SEE MEET 2019 – Najboljša priložnost za poslovno mreženje in širitev posla

Program

od 16. 10. 2019 - 09.00 
do 17. 10. 2019 - 18.00

 

Kotizacija

125 € + DDV

 

Največji slovenski dogodek za mreženje, ki ponuja odlično priložnost za ustvarjanje novih poznanstev in širitev posla.

Kdaj: 16. - 17. oktober 2019 
Kje: Hotel City Maribor

 

Vljudno vabljeni!

SEE MEET SLOVENIA 2019 je mednarodna B2B konferenca, ki velja za največji slovenski dogodek za mreženje in ponuja odlično priložnost za ustvarjanje novih poznanstev in širitev posla.

 

V letu 2018 je bilo na dogodku opravljenih kar 1.182 sestankov, med 147 udeleženci iz 9 držav: Slovenija, Srbija, Italija, Madžarska, Turčija, Avstrija, Velika Britanija, Nemčija in Rusija. Kar 45 % udeležencev je bilo iz tujine, kar uvršča dogodek na posebno mesto na zemljevidu mednarodnega poslovnega mreženja.

Mednarodni B2B forum

SEE MEET SLOVENIA 2019 je mednarodni B2B forum, ki ponuja edinstveno platformo (in odskočno desko) za podjetja iz različnih panog, s posebnim poudarkom na energetski učinkovitosti, digitalizaciji industrijskih procesov in IKT, predelovalni industriji (kovinska industrija ter izdelki iz gume in plastičnih mas) in drugih storitvah.

V zgolj dveh dneh si podjetje lahko organizira do 15 vnaprej načrtovanih osebnih sestankov. Celoten dogodek je namenjen poslovnemu mreženju, temu primerna je tudi energija udeležencev oz. povedano z drugimi besedami, omenjenih 15 sestankov je samo formalnih, neformalnih oz. v naprej ne načrtovanih pa je priložnosti za osebna srečanja še mnogo več.

Običajen profil udeležencev SEE MEET dogodka so podjetja in organizacije, ki razumejo moč mreženja in ki si želijo povezovati ter širiti posel z večjo hitrostjo in bolj učinkovito.

Pridružite se nam na poslovnem srečanju, na katerem pričakujemo udeležbo 150 mednarodnih podjetij. Postanite del te uspešne zgodbe tudi vi. Zagotovite si udeležbo na dogodku še danes – www.seemeet.si

Organizatorji mednarodne B2B konference SEE MEET SLOVENIA 2019 so Razvojni center Novo mesto (nosilec konzorcija organizatorjev), SPIRIT Slovenija, MGRT, RRA Zasavje, RRA Posavje, RC Murska Sobota, RRA Koroška, Mariborska razvojna agencija, Razvojna agencija Savinjske regije, RRA Zeleni kras in Razvojna agencija Ajdovščina.

Na letošnjem SEE MEET-u bo sodelovala tudi YASKAWA, ki išče dobavitelje. Izkoristite priložnost!

 

Več: http://www.seemeet.si/

Utrinek z lanskega mreženja: https://www.youtube.com/watch?v=2ditJ401hPI

 

GZDBK vas kot partner Razvojnega centra Novo mesto, ki je letos nosilec konzorcija organizatorjev, in vodja delegacije gospodarstvenikov iz naše regije vabi, da se nam pridružite na poslovnem srečanju, na katerem pričakujemo udeležbo 150 mednarodnih podjetij. Postanite del te uspešne zgodbe tudi vi.

Kotizacija zajema:

  • sodelovanje na poslovni konferenci,
  • do 15 vnaprej dogovorjenih sestankov v dveh dneh,
  • prigrizke in napitke med odmori,
  • gala večerjo ob koncu prvega dne,
  • dostop do spletnega kataloga registriranih podjetij SEE MEET Slovenija 2019 za obdobje enega leta.

Prijave:

Vabimo vsa zainteresirana podjetja, da nam vašo namero o udeležbi z našo delegacijo potrdite najkasneje do 21. septembra 2019, na naslov andreja.vidrih@gzdbk.si.

Dodatne informacije: Andreja Vidrih, 07 33 22 184, andreja.vidrih@gzdbk.si