Gospodarska zbornica  Dolenjske in Bele krajine

Priprava na prodajni obisk in uspešna vzpostavitev kontakta na prodajnem obisku

KOMPETENTNA SLOVENIJA

Program

9.00 začetek
14.00 zaključek

Trajanje: 6 ped. ur

Kotizacija

Število mest je omejeno. Delavnica je za udeležence brezplačna.

Kdaj: torek, 15. oktober 2019, ob 9.00

Kje: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)Vljudno vabljeni!

KOMPETENTNA SLOVENIJA« vas v okviru programa 
Kompetenčni centri za razvoj kadrov - KOC 3.0
vabi na delavnico 

PRIPRAVA NA PRODAJNI OBISK IN USPEŠNA VZPOSTAVITEV KONTAKTA NA PRODAJNEM OBISKU


Mnoga podjetja morajo za doseganje načrtovanih poslovnih rezultatov, rasti in primernega donosa nastopiti na novih trgih, pridobiti nove kupce in oblikovati nove prodajne poti. Mnoga za to razvijejo tudi nove proizvode, rešitve in storitve. Predvsem to velja za vse izvoznike, za podjetja in dejavnosti, ki ne delujejo zgolj na domačem trgu. Še zmeraj pa je izrednega pomena, kako predstavnik podjetja nastopi pri potencialnem kupcu.

Na delavnici bomo obravnavali naslednje teme:

 • Spremembe, ki vplivajo na prodajo v 3. tisočletju
 • Priprave na prodajni obisk – učinkovita struktura temeljite priprave po metodi 4S
 1. Vzpostavitev kontakta na prodajnem obisku
 2. Situacija - kaj bi morali in kaj bi lahko vedeli o sogovorniku in njegovem podjetju še pred prvim srečanjem
 3. Selekcija zastavljenega cilja
 4. Scenarij obiska
 • Spremljajoča podpora in gradivo
 1. Uporaba informacij, ki smo jih zbrali v okviru priprav
 2. Usmerjanje
 3. Pozicioniranje našega podjetja

Metode dela:

 • Kombinacija kratkih predavanj, razprav in skupinskega dela
 • Delo udeležencev na lastnih primerih
 • Povratna informacija konzultanta


Število mest je omejeno. Zaradi omejenega števila mest se lahko prijavi le ena oseba iz posameznega podjetja. Delavnica je za udeležence brezplačna.


POMEMBNO OBVESTILO SKLADA IN KOMPETENTNE SLOVENIJE!


Ker se je pri naših preteklih delavnicah vse prevečkrat zgodilo, da se kljub prijavi nekateri posamezniki delavnice niso udeležili in niti svoje odsotnosti niso sporočili, smo sprejeli odločitev, da se tisti, ki ni opravičil svoje odsotnosti, naslednjih treh naših brezplačnih delavnic ne more udeležiti. Prosimo za razumevanje, saj želimo s tem zagotoviti brezplačne delavnice vsem tistim, ki se jih bodo res udeležili, ker moramo marsikdaj kakšno prijavo zavrniti zaradi omejitve mest.
Delavnico ob finančni podpori Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropske unije (Evropski socialni sklad) organizirata Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Dolenjske in Bele krajine.

 

Predavatelj

Veljko Gobec, zaposlen kot trener poslovnih veščin in direktor prodaje v podjetju Mercuri International, d.o.o. To je podjetje, ki že desetletja pomaga podjetjem v več kot 50 državah pri doseganju prodajne odličnosti in Veljko Gobec s svojimi več kot 35-letnimi izkušnjami iz vodenja in prodaje v mednarodnem okolju pomaga podjetjem uresničiti rast, uspešno doseganje postavljenih ciljev in učinkovito implementacijo strategij. Dvig kompetenc ljudi izvaja z osebnim stikom, svetovanjem, treninškimi delavnicami in coachingom.

Prijave

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest

POMEMBNO OBVESTILO SKLADA IN KOMPETENTNE SLOVENIJE!

Zaradi omejenega števila mest se lahko prijavi le ena oseba iz posameznega podjetja.

Prosimo vas, da nam pravočasno, najkasneje 1 dan pred delavnico do 12.00 ure, sporočite odjavo na kompetentna.slovenija@sklad-kadri.si, v kolikor se delavnice ne boste udeležili, saj s tem omogočite udeležbo komu drugemu.

Ker se je pri preteklih delavnicah prevečkrat zgodilo, da se kljub prijavi nekateri posamezniki delavnice niso udeležili in svoje odsotnosti niso sporočili, smo sprejeli odločitev, da se tisti, ki ni opravičil svoje odsotnosti, ne bo mogel udeležiti treh naših delavnic. Prosimo za razumevanje, saj želimo s tem zagotoviti brezplačne delavnice vsem tistim, ki se želijo delavnice resnično udeležiti.
 

Dodatne informacije: Andreja Vidrih, 07 33 22 184, andreja.vidrih@gzdbk.si