Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

On-line karierni sejem 2020 OPTIUS

virtualno predavanje

Brezplačno virtualno predavanje.

Prijavo udeležbe nanj uredite tukaj. 

Predavanje organiziramo v sodelovanju s podjetjem Moja zaposlitev, d. o. o. lastnikom blagovne znamke Optius.




Kdaj: petek, 29. november 2019, ob 10.00 do 11.00 (1 uro)
Kje: v virtualni predavalnici, prijavo udeležbe uredite tukaj.

*Prijavo namere udeležbe vašega podjetja na sejmu pa laho opravite na nina.sab@gzdbk.si.

Namen in cilj tega predavanja:

Pomagati podjetjem do večje prepoznavnosti. Zakaj? Kako razmišljamo? Krepitev prepoznavnosti podjetja in proizvodov/storitev, ki jih podjetje ustvarja ter privlačnosti kot delodajalca je zahtevno, več nivojsko in večsmerno strateško prizadevanje vsakega uspešnega, dolgoročno naravnanega, podjetja. Prav zato izboljšujemo pogoje sodelovanja za naše člane pri obetavnih priložnostih delovanja v to smer. 

 

GZDBK je z ekipo OPTIUS (iz podjetja Moja Zaposlitev) podpisal sporazum za partnersko sodelovanje pri On-line kariernem sejmu, ki bo potekal januarja 2020 (med 22. in 26.) v Sloveniji drugič. Prvič je ta sejem potekal marca 2019. Pri tem sporazumu smo za člane GZDBK pridobili med 28 in 30 % popusta na redne cene* štirih paketov virtualnega sejmovanja. Stopnja popusta je odvisna od paketa za katerega se podjetje lahko odloči, da ga bo uporabilo.

Kratek utrinek s prvega on-line sejma, ki je potekal v marcu 2019, si lahko ogledate s klikom na VIDEO.

Na virtualnem predavanju prikazali in pojasnili, kako poteka oline sejem, kje so njegove prednosti za delodajalce in kje za iskalce zaposlitev, kako in zakaj se sejma udeležiti, kako izgleda pogovor med kadrovikom ter iskalcem zaposlitve preko aplikacije, kako izgleda virtulalno razstavno mesto... 

Virtualno predavanje bo potekalo v živo, da boste imeli možnost tudi diskusije o vsem, kar vas o tem načinu delovanja kot delodajalca zanima.

Vljudno vabljeni!

Prijava na udeležbo za sejem:


Prijave vašega podjetja za virtualno stojnico oz. paket sejmovanja na on-line kariernem sejemu Optius se obnite na: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si.

Podrobnejša pojasnila o delovanju sema:

Kako deluje, kako ga kar najbolje uporabiti za krepitev prepoznavnost podjetja in za virtualno iskanje kadra: sejem@optius.com ali 01 81 00 202.