Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

WEBINAR: Kako si zagotoviti sredstva preko razpisov?

Program

13.00 začetek
14.30 zaključek

Trajanje: 2 p.u.

Kotizacija

Udeležba je brezplačna, a je obvezna predhodna
e-prijava.


Število mest je omejeno. Prednost pri udeležbi imajo člani GZDBK in gostje podjetja TIKO PRO.

 

Kdaj: torek, 8. september 2020, ob 13.00


Kje: Na vašem delovnem mestu ali od doma!

                           

Vljudno vabljeni!

Vsebina

 

Webinar bo v celoti posvečen aktualnemu stanju razpisov za podjetja in podjetnike. Odgovorili vam bomo na vprašanje, kako preko razpisov priti do finančnih sredstev. Seznanili vas bomo o aktualnih novostih, o spremembah in o pričakovanjih na področju nepovratnih sredstev ter ugodnih kreditov. Še posebej bomo pozorni na vaša vprašanja, saj želimo, da je vsebina kar najbolj uporabna za vas.

 

Na webinarju so želena vaša vprašanja in vaša interaktivnost:

 

Zaželjena je aktivna udeležba s primeri iz prakse, zato vaša vprašanja ali dileme lahko predhodno pošljete na e-naslov nina.sab@gzdbk.si. Vsa prejeta vprašanja bodo posredovana predavateljicama, odgovore pa boste prejeli na webinarju. 

 

WEBINAR JE NAMENJEN: vsem, ki v podjetju skrbite za pridobivanje nepovratnih in povratnih sredstev.

 

Predavateljici 

                           

Kotizacija:

Udeležba je brezplačna, a je obvezna predhodna ePrijava. Cena zajema udeležbo na dogodku, e-gradivo in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Posebni pogoji:

Izobraževanje bo potekalo v živo, prek Zoom-a. Snemanje vsebine seminarja in naknadno predvajanje ni dovoljeno!

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK in gostje podjetja TikoPro. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved udeležbe je 7. 9. 2020. S skrbnim ravnanjem glede odjave, tudi v primeru, ko ni sankcij za neudeležbo na dogodku na katerega ste prijavljeni, zagotavljate korektno obravnavo tudi ostalih zainteresiranih, ki morda zaradi omejitve mest, niso uspeli dobiti možnost udeležbe na dogodek.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si

Webinar bo v celoti posvečen aktualnemu stanju razpisov za podjetja in podjetnike. Odgovorili vam bomo na vprašanje, kako preko razpisov priti do finančnih sredstev. Seznanili vas bomo o aktualnih novostih, o spremembah in o pričakovanjih na področju nepovratnih sredstev ter ugodnih kreditov. Še posebej bomo pozorni na vaša vprašanja, saj želimo, da je vsebina kar najbolj uporabna za vas