Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

DELO OD DOMA: začasno, stalno, kombinirano, pravice in dolžnosti delodajalca in delavca

brezplačni webinar

12. 2. 2021 

11.00 začetek
12.30 odmor
12.45 nadaljevanje
14.15 zaključek

Trajanje: 4 ped. ure

Kotizacija

Udeležba je brezplačna, a je obvezna predhodna prijava.

E-PRIJAVA

Dogodek poteka v sklopu projekta:

 

Udeleženci so vabljeni, da posredujejo svoja vprašanja in dileme še pred izvedbo izobraževanja, da bo predavateljica lahko na izobraževanju nanje odgovorila. Kdaj
: petek, 12. februar 2021, ob 11.00 

Kje: izobraževanje bo potekalo preko spleta in le v živo (brez posnetka, ki bi bil naknadno dostopen). Zato vabljeni, da nam v naprej zaupte svoja vprašanja in dileme, da vam na izobraževanju nanje čim bolj uporabno odgovorimo.Udeleženci se bodo seznanili z različnimi oblikami dela od doma in tudi, kako se lahko vsaka od teh pravilno vpelje v organizacijo dela pri delodajalcu.

Izobraževanje je namenjeno samostojnim podjetnikom, lastnikom in direktorjem manjših in srednjevelikih družb ter vsem, ki vodijo kadrovske evidence ter postopke.


Vljudno vabljeni!

Vsebina


1) Kaj je delo od doma?

2) Različne oblike dela od doma.

3) Obveznosti delodajalca (varnost pri delu, povračilo stroškov, vsebina pogodbe o zaposlitvi …).

4) Obveznosti delavca.

5) 
Praktične dileme in rešitve - pojasnila, odgovori na vprašanja udeležencev izobraževanja in diskusija.

6) Predstavitev projekta »Usposabljanje delodajalcev za promocijo varnosti in zdravja pri delu (e-VZD)« (Fundacija Vzhod.si).

PREDSTAVITVENI VIDEO PROJEKTA e-VZD

SPLETNA STRAN PROJEKTA e-VZD

 

Predavateljica 
Alja Fakin

Odvetnica Alja Fakin ima več 15-letne praktične izkušnje pri pogajanju, sklepanju mednarodnih in domačih gospodarskih pogodb, pri delovnopravnih in gospodarsko poslovnih vsebinah, na podlagi katerih je oblikovala pristope, z uveljavitvijo katerih se večini dilem in nesporazumov izogne že pred morebitnimi zapleti. 

Kotizacija:

Izobraževanje je brezplačno za vse, saj poteka v sklopu projekta ''Usposabljanje delodajalcev za promocijo varnosti in zdravja pri delu e-VZD''.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest.  

Dogodek bo potekal v okviru projekta ''Usposabljanje delodajalcev za promocijo varnosti in zdravja pri delu e-VZD'', ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si