Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Priprava in izvedba dogodkov

brezplačni webinar

4. 3. 2021

10.00 začetek
12.30 zaključek

Trajanje: 2,5 uri

Kotizacija

Udeležba je brezplačna, a je obvezna predhodna prijava.

E-PRIJAVA!

Dogodek poteka v okviru projekta »Krepitev kompetenc socialnih partnerjev s poudarkom na delovnopravni zakonodaji in varnosti pri delu«.

 

spletno predavanje bo potekalo z nekdanjo dolgoletno šefinjo Protokola Republike Slovenije, gospo Ksenijo Benedetti, ki ima osemnajstletne izkušnje na področju protokola tako doma kot v tujini. Pripravila in izvedla je več kot 300 mednarodnih obiskov in mednarodnih srečanj na najvišjem nivoju, več kot 1000 protokolarnih dogodkov in 60 državnih proslav. Za svoje delo je prejela številna zahvalna pisma in pohvale, od ameriške Bele hiše do britanskega dvora. Kdaj
: četrtek, 4. marec 2021, ob 10.00 

Kje: izobraževanje bo potekalo preko spleta.


Uspešna priprava in izvedba poslovnih srečanj lahko bistveno vpliva na vašo poslovno odličnost, zato vas vabimo na spletno predavanje, ki bo.

Vljudno vabljeni!

Vsebina


  • Izbor vrste dogodka
  • Lista vabljenih
  • Izbor datuma, ure in lokacije
  • Vabilo
  • Scenarij
  • Govorniki
  • Scenografija
  • Postavitev zastav
  • Sedežni red in usmerjanje gostov

Predavateljica 
Ksenija Benedetti


Ksenija Benedetti, nekdanja šefinja Protokola Republike Slovenije. V času od imenovanja, julija 2000 je sodelovala pri pripravi in izvedbi številnih državniških obiskov na najvišji ravni v Sloveniji in v tujini ter državniških proslavah ter pri drugih, za državo pomembnih projektih. Sodelovala je tudi v vladnem izvršnem odboru za pripravo slovesnosti ob vstopu v EU. Bila je članica Koordinacijskega odbora za državne proslave in članica Širše delovne skupine za pripravo in izvedbo predsedovanja Slovenije EU. Je soavtorica Kodeksa v Protokolu Republike Slovenije in priročnika ceremonialov v Protokolu Republike Slovenije ter avtorica uspešnice Protokol simfonija forme. Pripravljala in izvajala je tudi vse druge protokolarne dogodke za visoke funkcionarje Republike Slovenije.

Prijava in udeležba:

Izobraževanje je brezplačno za vse, saj poteka v sklopu projekta. 

Prijave se sprejemajo pri RGZC do zapolnitve razpoložljivih mest.

Dogodek poteka v okviru projekta »Krepitev kompetenc socialnih partnerjev s poudarkom na delovnopravni zakonodaji in varnosti pri delu«, katerega vodilni partner je Zveza delavskih sindikatov Slovenije, projektni partner pa Regionalna gospodarska zbornica Celje.

 

 

Dodatna pojasnila: Jožefa Berghaus, 034267400, jozefa.berghaus@rgzc.si
Regionalna gospodarska zbornica Celje - RGZC