Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Kadrovska analitika in zakaj brez nje več ne gre

19. 11. 2021

9.00 začetek
11.15 zaključek

Trajanje: 3 pedag. ure

VIRTUALNO

Kotizacija

Člani: 130 € +DDV
Ostali: 175 € + DDV

Pri prijavi več oseb iz istega podjetja je kotizacija za člane 97 € + DDV in za ostale 137 € + DDV, na osebo.

ePRIJAVA


Razvoj kadrovske funkcije gre z roko v roki z razvojem HR informacijske tehnologije. Sodobne HR informacijske platforme nudijo možnost zajemanja, merjenja, organiziranja, analiziranja ogromnih količin kadrovskih podatkov in informacij. Pojav teh podatkov in njihov vpliv na kadrovske procese, je ustvaril nov izraz in disciplino: "HR analitiko".

Namen HR analitike je nuditi vpogled v učinkovitost kadrovskih procesov in omogočati s podatki podprte odločitve za izboljšavo delovne uspešnosti podjetja.

 


Vljudno vabljeni!

Vsebina

 

 

  • Agilnost zajema podatkov

  • Podatki-Informacije-Spoznanja-Odločitve

  • Ključna področja kadrovske analitike

  • Koristi kadrovske analitike

 

 

Izobraževanje je namenjeno: 
direktorjem podjetij, direktorjem kadrovskih služb in kadrovskim vodjem.

 

 


Predavatelja

 

Franja Ridzi, direktor in svetovalec 

Ustanovitelj in direktor podjetja Amitas. Dolgoletne menedžerske izkušnje in izkušnje na področju upravljanja s človeškimi viri je pridobil skozi delo v korporacijah Hewlett-Packard in Microsoft, kjer je bil član skupine ključnih ljudi korporacije in deležen posebnega razvojnega programa. Z ustanovitvijo družbe Amitas že od leta 2004 pomaga podjetjem k uspešnosti. Strokovnjak za usmeritev poslovanja, design organizacije in poslovne procese. Osnoval je sodobno celovito rešitev za vodenje učinkovite kadrovske funkcije FedgeWorks.  

 

 


 

Jasmina Ridzi, svetovalka za področje upravljanja s človeškimi viri

Soustanoviteljica podjetja Amitas. Strokovnjakinja za izgradnjo modelov kompetenc, vzpostavitev kadrovskih procesov in profiliranje zaposlenih. Izkušnje je pridobila v mednarodnih svetovalnih in izobraževalnih podjetjih Mercury International in Door Training, kot svetovalka v mednarodnem podjetju za selekcijo in razvoj kadrov dr. Pendl in dr. Piswanger ter od leta 2004 v podjetju Amitas. Poslovno znanje in bogate izkušnje prepleta z raziskovanjem in poznavanjem človeške psihe. 

 

 

 

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo in potrdila. Potrdila se izdajo le na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 17. 11. 2021. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20211119 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si,