Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Prvi signali krize v podjetju

9. 12. 2021

11.00 začetek
12.30 zaključek

VIRTUALNO 

Praktična naravnanost tega seminarja bo vsem prihranila marsikatero skrb in razjasnila pojme, ki se vam mogoče v tem trenutku zdijo neobvladljivi.

Kotizacija

Člani: 97 € + DDV
Ostali: 137 € + DDV

Pri udeležbi več oseb iz istega podjetja je kotizacija na osebo; za člane 53 € + DDV, za ostale 79 € + DDV.


e-PRIJAVA


Kako pravočasno odreagirati in obrniti trend? 


Kdaj
: četrtek, 9. decembra 2021, ob 11. uri
Kje: izobraževanje bo potekalo preko spleta, brez posnetka. 


Pogledali bomo 7 temeljnih pokazateljev finančnega zdravja, dobičkovnosti, finančne stabilnosti podjetja glede na njegovo velikost in dejavnost ter izpostavili prve signale krize v poslovanju podjetja.

Vljudno vabljeni!

PROGRAM
 

 

  • Ključni pokazatelji finančnega zdravja podjetja glede na dejavnost in velikost podjetja

  • Prvi signali krize, kje se odražajo, kako jih prepoznati in kako odreagirati

  • Diskusija in iskanje rešitev izpostavljene problematike s strani udeležencev

 


Izobraževanje je namenjeno:

√ ključni odločevalci v podjetju, projektni vodje, vodje financ, računovodstva, poslovodstva in 
√ lastniki podjetij.  
√ Opomba: za lažje razumevanje vsebine seminarja je pomembno je imeti nekaj osnovnega ekonomskega predznanja.

Praktična naravnanost tega izobraževanja vam bo prihranila marsikatero skrb in razjasnila pojme, ki se vam mogoče v tem trenutku zdijo neobvladljivi.

Predavateljica: 
dr. Nadja Zorko

Dr. Nadja Zorko je samostojna svetovalka poslovodstvom in lastnikom podjetij, CFO, predavateljica, pooblaščena ocenjevalka vrednosti podjetij, sodna izvedenka za ekonomijo- ocenjevanje vrednosti podjetij. Prvotno je bila notranja revizorka v sklopu banke Societe Generale Ljubljana d.d, nato je sedemnajst let aktivno delovala kot finančna direktorica in pooblaščenka uprave za upravljanje s tveganji v mednarodnem proizvodnem koncernu Eti Elektroelement. Vzpostavila je aktivno mednarodno delujočo koncernsko finančno funkcijo in model upravljanja s tveganji v mednarodnem proizvodnem podjetju. Zdaj četrto leto deluje v sklopu samozaposlitve in pomaga podjetjem kot zunanja sodelavka povečati vrednost podjetja, okrepiti denarne tokove, pri pogajanjih, pri pripravi planov, pri odločitvah in presojah potrebnih naložb in pri izgradnji prilagodljivih poslovno-finančnih modelov poslovanja, ki omogočajo podjetjem večjo fleksibilnost in stabilnejšo dobičkovnost v času negotovih razmer v okolju. Lastnikom podjetij pomaga pri nakupih, prodajah in ocenjevanju vrednosti podjetij. Pri delu ji pomagajo tudi izkušnje sodne izvedenke za ekonomijo in videnja prakse v primerih, ki končajo v sodnih procesih. Je predavateljica za nemško založbo Forum Media, Verlag Dashofer, Akademijo finance, Združenje nadzornikov Slovenije in druge.

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo in potrdila. Potrdila se izdajo le na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 7. 12. 2021. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 2021120901 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si