Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Karierni sejem MOJE DELO 2021

Skupni sejemski nastop članov GZDBKSkupni sejemski nastop članov GZDBK

Kdaj: četrtek, 21. oktober 2021, od 10.00 do 19.00 
Kje: v Cankarjevem domu v Ljubljani

Namen skupnega sejemskega nastopa:
Leta 2009 smo prvič združili moči in skupaj kot regija nastopili na Kariernem sejmu MojeDelo (kariernisejem.com). Skupni nastop se je izkazal kot pozitivna, sinergijska in inovativna izkušnja vseh udeleženih. Sejemski nastop pod okriljem GZDBK smo izvedli devetkrat, letos ga našim članom omogočamo desetič. 

Vljudno vabljeni, da nas na sejmu obiščete tudi vi!

Vsebina

 

Podjetja Dolenjske in Bele krajine se zavedajo pomena zaposlenih pri svojem poslovanju. Interes sodelujočih podjetij je, da se predstavijo kot privlačen delodajalec, krepijo svoje poslanstvo in ugled ter razrešijo svoje težave ob morebitnem pomanjkanju določenih kadrov. Prav zato so se nekatera dolenjska in belokranjska podjetja odločila, da se skupaj, pod okriljem Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine, predstavijo na Keriernem sejmu MOJE DELO 2021.

Na letošnjem sejmu se bo tako predstavilo sedem podjetij, članov GZDBK: Adria MobilAkrapovič, CGPKrkaMikrografijaTerme Krka in Zavarovalnica Sava.


   


                

       

    Naš regijski nastop na vseslovenskem sejmu bomo tudi letos, tokrat šestič zapored, podkrepili tudi z udeležbo Mestne občine Novo mesto, s čimer želimo obiskovalcem sejma približati življenje in delo v prestolnici naše regije.

 

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si.