Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Razstava inovacij GZDBK za leto 2021

Razstava je za vse udeležence brezplačna.

 

Kdaj: od 22. septembra 2021 do 22. oktobra 2021 
Kje: na Glavnem trgu v Novem mestu

Namen in cilj dogodka:
V zadnjih letih smo na Gospodarski zbornici Dolenjske in Bele krajine namenili veliko dejavnosti spodbujanju inovacijske kulture v regiji. Hkrati smo omogočili širši javnosti predstavitev vseh inovacij, ki so rezultat domačega znanja. Na razpisih Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine so inovatorke in inovatorji v štirinajstih letih naših razpisov prijavili 275 inovacij in v tem obdobju smo inovatorkam in inovatorjem podelili 94 zlatih, 127 srebrnih in 41 bronastih priznanj ter 13 diplom.

Na Gospodarski zbornici Dolenjske in Bele krajine z veseljem ugotavljamo, da smo po številu prijavljenih inovacij najuspešnejša regija v Sloveniji. Rezultati vlaganj v razvoj ter inovacije so tako odlični kazalniki uspešnosti poslovanja gospodarskih družb dolenjsko-belokranjske regije, kar se kaže tudi v vsakoletnih rezultatih poslovanja regije.

Vsebina

 

Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele krajine je letos že štirinajsto leto zapored zbrala inovacijske predloge in med njimi izbrala tiste, ki so prejeli priznanja za najboljše inovacije Dolenjske in Bele krajine za leto 2021.

Z namenom spodbuditi inovacijsko dejavnost na Dolenjskem in v Beli krajini in povečati konkurenčnost gospodarstva regije ter širši javnosti omogočiti predstavitev inovacijskih dosežkov, ki so rezultat domačega znanja, smo prvič pripravili javno razstavo 22 inovacij Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine (GZDBK) za leto 2021. Ogledali si jo boste lahko na Glavnem trgu v Novem mestu. Vljudno vabljeni!

Podelitev nagrad in priznanj za inovacije GZDBK za leto 2021 >

Video utrinek s podelitve >

Fotogalerija >

Katalog inovacij >

Dodatna pojasnila: Polona Lindič, 07 33 22 182, polona.lindic@gzdbk.si