Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Horizonti prihodnosti

16. Vrh slovenskega gospodarstva

 

 

 

 

Letošnji Vrh slovenskega gospodarstva bo posvečen horizontom prihodnosti. Gospodarstveniki bodo razpravljali o nujno potrebnih ukrepih na štirih ključnih področjih kratkoročnega in srednjeročnega razvoja Slovenije:

  • Zeleni načrt in digitalna transformacija
  • Reindustrializacija – z raziskavami, kadri in viri
  • Povezljivost – družbena, transportna, mednarodna
  • Vloga države in finančnega sistema

 

23. marec 2022, ob 14. uri, Kongresni center Brdo pri Kranju

Poseben gost bo Björn Kuipers, nogometni sodnik, ki je sodil finale EURO lige med Italijo in Anglijo. V svojem motivacijskem govoru z naslovom »Performance under pressure« (Nastop pod pritiskom) bo pokazal, kaj je mogoče doseči s pravo komunikacijo.

Björn Kuipers

Od leta 2006 je sodnik na seznamu FIFA, od leta 2009 pa sodnik UEFA elitne skupine. Kuipers je sodil na dveh svetovnih prvenstvih in treh evropskih. Nazadnje je sodil finale Euro 2020 med Italijo in Anglijo. Študiral je poslovno administracijo in je soustanovitelj verige supermarketov Jumbo Kuipers.

Performance under pressure (Nastop pod pritiskom)

Nastopate pod visokim pritiskom? Težko sprejemate odločitve? Vabljeni na predavanje Björna Kuipersa, ki bo govoril o vodenju, sodelovanju, zaupanju, sprejemanju odločitev in mentalnem fitnesu. Pokazal bo, kaj je mogoče doseči s pravo komunikacijo v pravem trenutku, s pravimi ljudmi. Björn Kuipers bo občinstvo izzval z impresivnimi video posnetki, slišali boste zvočne odlomke pogovorov sodniške ekipe z vrhunskih tekem. Nakazal pa bo tudi, kaj imajo skupnega najvišji športni sodniki in direktorji podjetij.

Program >

Prijava >