Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Obisk mladih v podjetju REM

14. 4. 2022

13.00 začetek
14.15 zaključek

"PRIHODNOST JE MODULARNA."

 

Obisk je namenjen osnovnošolcem osmega in devetega razreda. Za tovrstne obiske se lahko dogovori osnovna šola z regijsko gospodarsko zbornico za obisk podjetja, ki ima sedež v posamezni regiji.

 

 

Namen obiskov v podjetjih je mladim v dejanskem delovnem okolju predstaviti dejavnost podjetja, ki ga obiščejo. Iz prve roke mladi doživijo in srečajo podjetje, zaposlene v podjetju, delo in izdelke/storitve, katere to podjetje ustvarja, razvija in prodaja. Cilj takih obiskov je tudi približati mladim dejanske poklice, ki jih v podjetjih zaposlujejo. 

Tokrat bo skupina mladih obiskala uspešno in sodobno slovensko podjetje REM, d. o. o. s sedežem na naslovu Podjetniška ulica 10, 8210 Trebnje.

REM je srednje veliko podjetje, ki ima pomembno vlogo na področju proizvodnje zahtevnejših modularnih montažnih objektov na področju Evrope in širše. Specializirali so za projektiranje, izdelavo in montažo zahtevnejših modularnih montažnih objektov in inženiringa. 

Vizija podjetja: Prihodnost gradbeništva je modularna. "Verjamemo, da je prihodnost gradbeništva v modularni gradnji, ki s svojo fleksibilnostjo, hitrostjo in trajnostjo omogoča visoko kakovostno izvedbo kompleksnih objektov."

Misija podjetja: S sodobnimi pristopi tehnologije modularne gradnje graditi kakovostno, učinkovito in trajnostno.

Kakovost svojega dela podjetje REM dokazuje s številnimi certifikati, nagradami in priznanji. Brez izvrstnih sodelavcev in dobrih delovnih odnosov ter pogojev za delo in razvoj, uspeha ne bi imeli.

 

 

Vljudno vabljeni!

Program obiska

 

Vpis prisotnosti ob sprejemu v podjetje. 

Uvodni pozdrav in predstavitev ekipe gostitelja.

Ogled korporativnega filma podjetja REM.

Predstavitev dejavnosti podjetja ob ogledu proizvodnje. 

 

V podjetju REM, d. o. o. bodo za obisk mladih skrbeli:

Barbara Pravne Huč, vodja kadrovske službe

Jure Rajh, vodja marketinga

Andrej Selan, vodja proizvodnje

 

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si

Predstavljamo vam le nekaj izdelkov podjetja REM, d. o. o.; Vabimo vas, da si o podjetju in njihovih izdelkih več pogledate na njihovi spletni strani: https://rem.si/ 

 

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si