Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Karierni sejem MOJE DELO 2022

Skupni sejemski nastop članov GZDBK



Skupni sejemski nastop članov GZDBK

Kdaj: četrtek, 13. oktober 2022, od 10.00 do 19.00 
Kje: v Cankarjevem domu v Ljubljani

Namen skupnega sejemskega nastopa:
Leta 2009 smo prvič združili moči in skupaj kot regija nastopili na Kariernem sejmu MojeDelo (kariernisejem.com). Skupni nastop se je izkazal kot pozitivna, sinergijska in inovativna izkušnja vseh udeleženih. Sejemski nastop pod okriljem GZDBK našim članom omogočamo dvanajstič. 

Vljudno vabljeni, da nas na sejmu obiščete tudi vi!

Vsebina

 

Podjetja Dolenjske in Bele krajine se zavedajo pomena zaposlenih pri svojem poslovanju. Interes sodelujočih podjetij je, da se predstavijo kot privlačen delodajalec, krepijo svoje poslanstvo in ugled ter razrešijo svoje izzive ob morebitnem pomanjkanju določenih kadrov. Prav zato so se nekatera dolenjska in belokranjska podjetja odločila, da se skupaj, pod okriljem Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine, predstavijo na Keriernem sejmu MOJE DELO 2022.

Na letošnjem sejmu se bo tako predstavilo osem podjetij, članov GZDBK: Adria MobilAdria Dom,  AkrapovičCGPKrkaMikrografijaTerme Krka in TPV AUTOMOTIVE.


    

 

               

 

                      

      



Naš regijski nastop na vseslovenskem sejmu bomo tudi letos, tokrat sedmič zapored, podkrepili tudi z udeležbo Mestne občine Novo mesto, s čimer želimo obiskovalcem sejma približati življenje in delo v prestolnici naše regije.

 

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si.