Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

55. računovodski zajtrk: Aktualni izzivi pri obračunu osebnih prejemkov glede na zadnje sodbe in pojasnila

27. 6. 2023

8.30 predavanje [1]
10.30 seja [2]
11.30 zaključek

V sejni sobi GZDBK (2. nadstropje, Novi trg 11, Novo mesto)

Kotizacija

Člani: brezplačno
Ostali: 150 € + DDV

Prednost pri zasedbi razpoložljivih mest imajo člani.

ePRIJAVA

 

 

Namen in cilj računovodskih dogodkov sekcije je povezovati računovodje Dolenjske in Bele krajine, zadolžene za računovodska, davčna in  finančna področja ter vse, ki želijo utrjevati ter širiti strokovna poznanstva, znanja in izkušnje na tem področju.

Računovodski zajtrk sestavljata dva sklopa:

  • [1] Tematsko strokovno druženje: predavanje na temo Aktualni izzivi pri obračunu osebnih prejemkov glede na zadnje sodbe in pojasnila, ki ga bo izvedla članica IO SR DBK, Marija Tomc Muc, direktorica podjetja Biro Bonus, d. o. o.
  • [2] Seja na kateri sooblikujete programa dela Sekcije računovodij. Sejo vodi Aleš Plantan, predsednik sekcije računovodij Dolenjske in Bele krajine, direktor podjetja Finskatt, d. o. o. 

Dogodek organizira Sekcija računovodij Dolenjske in Bele krajine (SR DBK). Teme dogodkov določamo glede na trenutne izzive in želje ter vprašanja članov. Prav zato so dobrodošli tudi vaši predlogi za prihodnje dogodke sekcije. Zaupajte nam jih na nina.sab@gzdbk.si

K udeležbi vabimo vse člane GZDBK, vse člane Sekcije računovodij Dolenjske in Bele krajine (SR DBK), kakor tudi vse ostale, ki bi to želeli postati. Članstvo v sekciji je brezplačno za vse zaposlene v podjetjih, ki so člani GZDBK.
Pristopite k sekciji! Pristopna izjava SRDBK >

Vljudno vabljeni.

Dnevni red računovodskega zajtrka:

8.30  Aktualni izzivi pri obračunu osebnih prejemkov glede na zadnje sodbe in pojasnila

Predavala bo Marija Tomc Muc, direktorica podjetja Biro Bonus, d. o. o.

10.30  Seja Sekcije računovodij Dolenjske in Bele krajine

Sejo vodi Aleš Plantan, predsednik sekcije računovodij Dolenjske in Bele krajine, direktor podjetja Finskatt, d. o. o. z naslednjim dnevnim redom:

  • Predstavili bomo nabor aktualnih izobraževanj in srečanj v 2023, ki so že razpisna in se nanje že lahko oddajo prijave za udeležbo.
  • Pogledali bomo predlog programa dela sekcije za leto 2023. Program dela sekcije bomo prilagodili glede na mnenja in predloge prisotnih.

DELO SEKCIJE RAČUNOVODIJ TEMELJI NA MNENJU IN PREDLOGIH VSEH ČLANOV. ZAUPATE JIH LAHKO NA DOGODKU SEKCIJE ALI PO NJEM.

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo, pogostitev in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 22. 6. 2023. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo:

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20230627 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si