Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

V upanju na okrevanje: Ali se izzivi spreminjajo v priložnosti za sektor prometa in logistike?

12. 9. 2023

10.00 začetek
11.00 zaključek

VIRTUALNO

Kotizacija

Udeležba je brezplačna, a je potrebna predhodna prijava.

Seminar bo potekal v angleškem jeziku. 



Vabimo vas na spletni seminar s strokovnjaki podjetja Coface, podružnica v Sloveniji, z naslovom V upanju na okrevanje: Ali se izzivi spreminjajo v priložnosti za sektor prometa in logistike?

Seminar je namenjen podjetjem, ki delujejo v regiji Srednje in Vzhodne Evrope ali so z njo povezana. Osvetlil bo izzive, s katerimi se lahko soočajo, zlasti na področju prometa in logistike, hkrati pa prikazuje tudi nekatere priložnosti za podjetja. Poleg tega vam bodo predstavljene učinkovite strategije za zmanjšanje tveganj in zaščito vašega podjetja pred neplačanimi računi.


Vljudno vabljeni.

Vsebina:

 

  • Uvod - Verena Schwarz, Regionalna direktorica za komunikacijo
  • Ali so se izzivi že spremenili v priložnosti za prometni sektor? Ali se upočasnitev gospodarske rasti bliža koncu? - Grzegorz Sielewicz, glavni ekonomist družbe Coface za Srednjo in Vzhodno Evropo
  • Informacijske rešitve za zaščito vašega podjetja - Dorota Angotti, Regionalna direktorica za poslovne informacije
  • Vprašanja in odgovori

Udeležba je brezplačna, a je potrebna predhodna prijava. Povezavo s katero se dostopa na spletno srečanje, prejmete po prijavi udeležebe. 

Seminar bo potekal v angleškem jeziku. 

 

Dodatna pojasnila o srečanju so vam na voljo pri podjetju Coface, podružnica v Sloveniji: 01 20 05 801, info-si@coface.com.