Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Javni nastop – še posebej pred kamero (nadaljevalni modul) / 2. dan

dvodnevni seminar z delavnico

Program

8.10 Začetek
9.40 Odmor
10.00 Nadaljevanje
12.15 Odmor za kosilo
13.15 Nadaljevanje
15.30 Zaključek

Trajanje: 16 pedagoških ur

Kotizacija

Člani: 225 € + DDV
Ostali: 285 € + DDV

Kdaj: petek, 20. in sobota, 21. maj 2011, ob 8.00
Kje: v Termah Šmarješke Toplice (Bela dvorana I)

Namen in cilj seminarja z delavnico:
Skrivnosti govorice telesa in suverenega ter prepričevalnega nastopa. Izobraževanje je poglobljeno urjenje Javnega nastopa – še posebej pred kamero, zato je primerno za vse udeležence, ki so opravili predhodno izobraževanje, kakor tudi za tiste, ki želijo suvereno javno nastopati, prepričati poslovne partnerje, kupce, volivce ali novinarje, obvladati govorico svojega telesa in odgovoriti na še tako zapletena, nenavadna in provokativna vprašanja.

Vljudno vabljeni!

Vsebina

 

- Kaj sporočamo mi in kaj sporoča naše telo.

- Kako nas vidi in razume sogovornik in kako objektiv kamere.

- Suvereno prepričevanje, odgovarjanje na vprašanja in nastopanje.

- Igranje vlog - v čevljih kupca, poslušalca, izpraševalca, novinarja.

Predavateljica
Vida Petrovčič

Je profesorica filozofije in sociologije, ki se že 30 let - vso svojo kariero - profesionalno ukvarja z novinarstvom. Zadnjih 20 let je uveljavljena komentatorica in voditeljica oddaj na RTV Slovenija in znana moderatorka javnih dogodkov. Njena specialnost so finance in gospodarstvo na eni strani ter človeški intervjuji v znamenitih polnočnih klubih na drugi. Zadnja leta se je posvetila študiju psihologije. Je NLP praktik in osebni trener za hujšanje in osebno rast. Je avtorica več knjig o hujšanju ter dobitnica štirih gongov popularnosti in Terseglavovega priznanja za pokončno novinarsko držo. Novinarsko se je izpopolnjevala v ZDA kot štipendistka fundacije IREX.

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo, pogostitev med odmorom, kosilo in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Število mest na delavnici je omejeno! Pri zasedbi imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 13. 5. 2011. V nasprotnem primeru zaračunamo kotizacijo v celoti!

Plačilo:

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 2011052021 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatne informacije: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si