Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

1. karierni dan Šolskega centra Novo mesto

21. 3. 2024

08.50 začetek
12.30 zaključek

Športna dvorana Leona Štuklja, Šegova ulica 112, Novo mesto

Vloge za udeležbo sprejema Šolski center Novo mesto do 7. 3. 2024

 

V sodelovanju s Šolskim centrom Novo mesto vabimo delodajalce, da se pridružite na 1. kariernem dnevu in tako motivirate in usmerite 2000 dijakov in študentov v pridobivanje želenih kompetenc, znanja, veščin in vrednot, ki jih potrebujete za uspešno opravljanje vaše dejavnosti.


Šolski center Novo mesto, največji izobraževalni center v Sloveniji, zavzeto skrbi za soustvarjanje šole, ki je prepoznana po kvalitetnem podajanju znanja in po posluhu za mlade, ki se tukaj izobražujejo za različne poklice. Nenehno skrbijo za vpetost šolskega centra v ožje in širše okolje s tesnim sodelovanjem z delodajalci na Dolenjskem, v Beli krajini, Posavju in tudi drugod po Sloveniji. Predvsem na področju izvajanja praktičnega izobraževanja za naše dijake, študente ter zaposlovanja po zaključku izobraževanja.

Vljudno vabljeni.

Sejemski dogodek je organiziran z namenom:

  • predstavitve vašega podjetja,
  • predstavitve zaposlitvenih in kariernih možnosti,
  • predstavitve možnosti štipendiranja,
  • predstavitve možnosti opravljanja praktičnega usposabljanja pri delodajalcu (PUD) in praktičnega izobraževanja (PRI), ter
  • motiviranja bodočih kandidatov za zaposlitev.

Prijave:

Vloge za udeležbo sprejema Šolski center Novo mesto do 7. 3. 2024.  

Podrobnejša pojasnila o sejemskem prostoru boste dobili po obravnavi vaše prijavnice s strani Šolskega centra Novo mesto.

Dodatna pojasnila: mag. Iris Fink Grubačević, 031 300 396, iris.fink.grubacevic@sc-nm.si