Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Sejem zaposlitvenih priložnosti

9. 5. 2024

10.00 začetek
18.00 zaključek

Gospodarsko razstavišče, Ljubljana

Udeležba je brezplačna, a jo je potrebno predhodno prijaviti. 

ePRIJAVA

Prijave mogoče do
9. 4. 2024.



Dogodek organizira Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje. 



Namen sejma je v največji možni meri aktivirati delovni potencial, ki je na voljo, in delodajalcem tako omogočiti poslovanje.

Vabljeni ste, da se pridružite številnim delodajalcem in vsem drugim ključnim ustanovam s področja kariernega svetovanja ter zaposlovanja, ki bodo sodelovale na enem izmed največjih zaposlitvenih dogodkov pri nas.

Zavod RS za zaposlovanje povezuje Slovenijo na enem mestu. Naj bo ta dogodek priložnost za vsakogar.

Gre za izjemno priložnost, da brezplačno in celovito predstavite svoje podjetje, delovna mesta in pogoje za delo, se neposredno povežete s potencialnimi kandidati iz vse Slovenije in obenem stkete vezi še z drugimi ključnimi deležniki na trgu dela.

Zavod RS za zaposlovanje si prizadeva ustvariti dinamično in učinkovito okolje, kjer se boste lahko delodajalci neposredno srečali z motiviranimi iskalci zaposlitve, obenem pa bodo predstavljene tudi druge vsebine, ki so trenutno zelo aktualne:

  • področje zaposlovanja tujcev,
  • informacije o možnostih zaposlovanja in življenja v tujini,
  • aktualne informacije s področja delovnopravne zakonodaje, zdravja in varstvu pri delu, pokojninskega zavarovanja.

Na voljo bodo tudi informacije o možnostih usposabljanja, izobraževanja, štipendiranja, prav tako bodo zainteresirani seznanjeni s poklicno in zaposlitveno rehabilitacijo ter še veliko več.

Vaše sodelovanje je ključno za uspeh dogodka, saj le skupaj lahko ustvarjamo nove karierne priložnosti.

 

Prijave

Delodajalci ste vabljeni, da svoj interes za sodelovanje prijavite čim prej, najkasneje pa do 9. 4. 2024 na spletni strani

Število razstavnih prostorov je omejeno, zato bo organizator v primeru večjega števila prijav pripravil izbor in vas o tem obvestil predvidoma do 12. 4. 2024, takrat boste prejeli vse nadaljnje informacije s podrobnejšim prijavnim obrazcem.

Dodatna pojasnila: Zavod RS za zaposlovanje, 080 20 55, kontaktni.center@ess.gov.si.