Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Uspešni sestanki na daljavo

Brezplačna e-delavnica

15. - 16. 7. 2024

16.00 začetek
21.00 zaključek

Udeležba na dogodku je brezplačna, a je obvezna predhodna prijava. 

Prijavo uredite pri SIQ.
 

Izobraževanje organizira in izvaja SIQ.


   

 


Mnogo sestankov se zaključi s sklepom, da potrebujemo še en sestanek! Po mnogih sestankih ugotovimo, da se nismo dogovorili bistvenega. Sestanki so predolgi. Nekateri ljudje na sestankih vedno govorijo in govoričijo, drugi vedno močijo. Zaradi naštetega so sestanki eden največjih kradljivcev in porabnikov časa. Do težav prihaja, ker sodelujoči ne znajo dobro pripraviti in voditi sestankov, niti učinkovito sodelovati v različnih razpravah.

V delavnici vas naučimo učinkovito voditi spletnih sestanek. Naučimo vas kako razpravo vodite k sklepom, znotraj časa, ki je sestanku namenjen. Spoznate kako obvladati različna spletna orodja za pripravo, vodenje in izvedbo spletnega sestanka. Sestanke znate izpeljati hitreje, bolj učinkovito in v boljši atmosferi.

Po končani delavnici boste udeleženci sposobni organizirati in voditi sestanke na daljavo z uporabo različnih digitalnih orodij.

Vljudno vabljeni!

Vsebina

  • Priprava na sestanek: priprava gradiv, osnutek zapisnika, spletna orodja za pripravo sestanka,
  • organizacija spletnega sestanka: vabljenje udeležencev, organizacija spletnega prostora,
  • vodenje sestanka: vzdušje in učinkovitost, 3D sestanka, komunikacija na spletnem sestanku, vodenje, usmerjanje in podeljevanje besede,
  • digitalna orodja, ki nam lahko pomagajo: whiteboard, Jamboard, Google Forms, klepetalnica, predstavitve, …
  • posebnosti vodenja sestanka z uporabo digitalnih orodij: uporaba spletne kamere, organizacija prostora, kako na spletu obdržati stik s sodelavci,
  • drobni triki za dobro spletno izvedbo.


E-delavnica bo potekala v spletni e-učilnici v živo.

Podrobnejši program >

PRIJAVE in KOTIZACIJA:

Udeležba na dogodku je brezplačna, a je obvezna predhodna prijava. 

Prijave in podrobnejša pojasnila o izobraževanju uredite pri:

SIQ LJUBLJANA, Mašera-Spasićeva ulica 10, SI-1000 Ljubljana, Slovenija, www.siq.si.

 

Dodatna pojasnila: Bojan Varga, 01 4778 108, bojan.varga@siq.si.


Projekt sofinancirata Evropska unija in Ministrstvo za digitalno preobrazbo.

Eva Pintarič je po izobrazbi univ. dipl. kemije. Delovne izkušnje si je nabirala najprej kot analitik v kemičnem laboratoriju, nato kot vodja biokemičnega laboratorija, najdlje pa kot strokovna delavka na področju varnega in zdravega dela ter varstva pred požarom. Je zunanja sodelavka pri SIQ, deluje kot vodilna presojevalka za sisteme vodenja kakovosti, ravnanja z okoljem in vodenja varnosti in zdravja pri delu. Med drugim pa že od leta 2014 aktivno sodeluje kot predavateljica v programu Čili za delo na Kliničnem inštitutu za medicino dela, prometa in športa.