Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Oblikovanje interaktivnih vsebin za telebane

Brezplačna e-delavnica

28. - 29. 8. 2024

16.00 začetek
21.00 zaključek

Udeležba na dogodku je brezplačna, a je obvezna predhodna prijava. 

Prijavo uredite pri SIQ.
 

Izobraževanje organizira in izvaja SIQ.


   

 


Za ustvarjanje (profesionalnih) interaktivnih vsebin je bilo včasih potrebno ogromno znanja in uporaba zahtevne (plačljive) programske opreme. Še vedno je za res zahtevne projekte to vsekakor potrebno, po drugi strani pa obstaja cel kup programske opreme, ki praktično vsakemu posamezniku omogoča ustvariti vsebino na hiter, enostaven in konec koncev zabaven način. Uporaba umetne inteligence ta proces še dodatno poenostavlja, pa verjetno ga bo v prihodnje še bolj.

Teleban je mogoče beseda, ki ima negativni prizvok, teleban v računalniškem svetu pa je oseba, ki bi se rada naučila nekaj novega na zabaven način. Tako da, dobrodošli vsi telebani.

Namen e-delavnice je spoznati naprednejše načine priprave vsebin v programu PowerPoint (kreiranje oblik, ustvarjanje interaktivnih prehodov), spoznati orodje Canva za ustvarjanje različnih avdio-vizualnih vsebin, spoznati nekaj orodij za kreiranje slik (umetna inteligenca), spoznati oblačne storitve in možnosti soustvarjanja vsebin in sodelovanja pri kreaciji le-teh.

Vljudno vabljeni!

Vsebina

  • Microsoft PowerPoint
  • Canva
  • Uporaba umetne inteligence za kreiranje slik
  • Oblačne storitve


E-delavnica bo potekala v spletni e-učilnici v živo preko okolja Teams.

Podrobnejši program >

PRIJAVE in KOTIZACIJA:

Udeležba na dogodku je brezplačna, a je obvezna predhodna prijava. 

Prijave in podrobnejša pojasnila o izobraževanju uredite pri:

SIQ LJUBLJANA, Mašera-Spasićeva ulica 10, SI-1000 Ljubljana, Slovenija, www.siq.si.

 

Dodatna pojasnila: Bojan Varga, 01 4778 108, bojan.varga@siq.si.


Projekt sofinancirata Evropska unija in Ministrstvo za digitalno preobrazbo.

Eva Pintarič je po izobrazbi univ. dipl. kemije. Delovne izkušnje si je nabirala najprej kot analitik v kemičnem laboratoriju, nato kot vodja biokemičnega laboratorija, najdlje pa kot strokovna delavka na področju varnega in zdravega dela ter varstva pred požarom. Je zunanja sodelavka pri SIQ, deluje kot vodilna presojevalka za sisteme vodenja kakovosti, ravnanja z okoljem in vodenja varnosti in zdravja pri delu. Med drugim pa že od leta 2014 aktivno sodeluje kot predavateljica v programu Čili za delo na Kliničnem inštitutu za medicino dela, prometa in športa.