Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Kako zagotoviti in spodbuditi sodelovanje projektnih udeležencev

delavnica

Program

9.00 Začetek
11.00 Zaključek

Trajanje: 2 uri

Kotizacija

Člani: brezplačno
Ostali: 50 € + DDV

Sklop delavnic organiziramo v sodelovanju s Kaetrida, Karin Elena Sánchez, s. p.

Kdaj: ponedeljek, 23. maj 2011, ob 9.00
Kje: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)

Namen in cilj delavnice:
Znati skupaj s sodelavci oblikovati načela sodelovanja v projektnem timu, razumeti razliko med vodjo in moderatorjem ter poznati njegove ključne vloge in poznati posebnosti, značilnosti in izzive projektnega dela.

Vljudno vabljeni!

Vsebina

 

  • Od posebnosti in značilnosti projektnega dela k moderiranju: značilnosti, posebnosti, izzivi in ideal dela v projektnih timih.
  • Sodelovanje v projektnih timih: načela sodelovanja in kako do njih.
  • Kaj je moderiranje in zakaj moderiranje pri projektnem delu.
  • Ključne moderatorjeve veščine.
  • Vloge, naloge in funkcije moderatorja.
  • Vodja projekta kot moderator.
  • Urjenje moderiranja na praktičnem primeru iz projektne prakse.

 

Ciljna skupina

Vodje z vseh ravni, direktorji, projektni vodje, vsi, ki vodijo manjše ali večje skupine ljudi, vsi, ki za doseganje ciljev večkrat sklicujejo ter vodijo sestanke ter bi radi z njimi dosegli več.

Predavateljica
Karin Elena Sánchez

Univ. dipl. ekon. s pedagoško-andragoško izobrazbo, pripravlja magistrsko nalogo s področja coachinga in ustvarjalnosti. V lastnem podjetju KAETRIDA deluje kot poslovna svetovalka, profesionalna moderatorka, izobraževalna trenerka, predavateljica, osebni in poslovni coach itd. Je mednarodna licenčna trenerka nevrolingvističnega programiranja, NLP Master Coach, mednarodna licenčna trenerka SDI (Nabor osebnostnih vrlin). Ima opravljen dveletni andragoški praktikum za trenerje in predavatelje, Šolo čustvene inteligence, Šolo intuicije, transakcijsko analizo 101, nenasilno komuniciranje po Marshallu Rosenbergu, generativni trans in generativni coaching, gledališka improvizacija kot socialno integracijska metoda … Vodi delavnice in seminarje s področja pogajanj, reševanja konfliktov, (nenasilne) komunikacije, medosebnih odnosov, vodenja, nevrolingvističnega programiranja, coachinga, spodbujanja ustvarjalnosti, čustvene inteligentnosti, pozitivnega mišljenja, izobraževanja izobraževalcev, stresa na delovnem mestu … V letu 2008 je prejela priznanje za uvrstitev med Deset top predavateljev leta, ki ga podeljujeta Inštitut za izobraževalni management SOFOS in Planet GV, sicer pa je šolana in večletna televizijska voditeljica.

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca. Članom GZDBK brezplačno udeležbo omogoča Kaetrida, Karin Elena Sánchez, s. p.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest (30). Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 16. 5. 2011. V nasprotnem primeru kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo:

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20110523-01 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatne informacije: 07 33 22 185