Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Izboljšajte vodstveno karizmo

poslovni zajtrk

Program

8.00 Začetek
9.30 Zaključek

Trajanje: 2 pedagoški uri

Kotizacija

Člani: brezplačno
Ostali: 50 € + DDV

Poslovni zajtrk organiziramo v sodelovanju s Profiles Slovenia.

Kdaj: četrtek, 22. september 2011, ob 8.00
Kje: v Hotelu Balnea (Terme Dolenjske Toplice, Zdraviliški trg 7)

Namen in cilj poslovnega zajtrka:
Predstaviti ključne lastnosti karizmatičnega vodje, ki so potrebne zato, da zaposleni vodji sledijo in ga podpirajo ter kako lahko te lastnosti vodje pridobijo ali izboljšajo. Udeleženci bodo pridobili konkretno znanje in se pogovorili s svetovalci podjetja Profiles International, kako lahko pomagajo pri nadaljnjem razvoju.

 

Vljudno vabljeni!

Vsebina

 

  • Kako pustiti karizmatični vtis na vsakem, ki ga srečate?
  • Kako dramatično povečati karizmatičen vpliv v komunikaciji?
  • Kako narediti karizmatična predavanja in prezentacije?
  • Kako pripraviti ljudi, da bodo maksimalno zavzeti, produktivni in dobičkonosni?

 

Ciljna skupina

Direktorji, lastniki podjetij ali vodilni managerji v malih in srednje velikih podjetjih. Vodje in managerji, ki jih zanima in verjamejo v moč človeškega dejavnika pri vodenju.

 

Dodatno

Na kratko bo predstavljena tudi knjiga vodilnega strokovnjaka Profiles International, Deirica McCanna in merska orodja, ki so pri vodenju v pomoč. Vse bo moč tudi kupiti oziroma naročiti na licu mesta, ob koncu zajtrka, udeleženci bodo deležni dodatnega popusta. Prisotni bodo tudi svetovalci, ki bodo na voljo za konkretna vprašanja in dogovore o sodelovanju. O Deiric McCannu >

Predavatelj
Jure Legvart

Univ. dipl. ekon. Je trener komunikacijskih in trajnostnih veščin, praktik TA v organizacijah, je senior consultant Profiles International. Ima petnajst let izkušenj v svetovanju in treniranju v podjetjih in organizacijah, je predavatelj za predmete Poslovodenje, Poslovno komuniciranje, Delo s strankami, Kultura podjetja (na VSŠ DOBA).

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo, pogostitev in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca. Članom GZDBK brezplačno udeležbo omogoča Profiles Slovenia.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 16. 9. 2011. V nasprotnem primeru kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo:

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20110922 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatne informacije: 07 33 22 185