Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Obisk podjetja Revoz, d. d. in zbor članov SKI

izmenjava dobrih praks SKI

Program

13.00 začetek
16.15 zaključek

Trajanje: 4 pedagoške ure

Kotizacija

Dogodek organiziramo samo za člane GZDBK, udeležba je brezplačna.

 Sekcija za kakovost in inovativnost pripravlja izmenjavo dobrih praks, tokrat bomo obiskali podjetje Revoz, d. d., ki se ponaša z naslovom edinega proizvajalca avtomobilov v Sloveniji. Podjetje, katerega lastnik je francoski Renault, je že vrsto leto med največjimi slovenskimi izvozniki. Tudi po prihodkih se uvršča v sam vrh slovenskih podjetij. 

Kdaj: torek, 5. april 2016, ob 13.00
Kje: podjetje Revoz ima sedež na Belokranjski cesti 4, 8000 Novo mesto (zemljevid)

Namen in cilj dogodka:
Namen tovrstnih dogodkov je izmenjava dobrih praks na področju kakovosti in inovativnosti, medsebojno povezovanje članov, izmenjava informacij in izkušenj, kar je gotovo velika dodana vrednost za vsakega udeleženca.

Vljudno vabljeni!

Vsebina


Podjetja, ki želijo biti danes uspešna na izredno konkurenčnih trgih, morajo zagotavljati ustrezno kakovost izdelkov ob nizkih proizvodnih stroških in v kratkih dobavnih rokih. In čeprav je kakovost skrb vseh zaposlenih v podjetju, je naloga proizvodnje, da izdela kakovosten proizvod, za kar potrebuje ustrezno usklajevanje in nadzor v vseh fazah proizvodnje. Za dosego tega cilja so danes poznane različne metode, ki temeljijo predvsem na preventivnem zagotavljanju kakovosti, s katerim pravočasno predvidimo možne napake in ukrepamo v smislu preprečevanja njihovega nastanka.

Po uspešnem zagonu novega Twinga in Smarta v Revozu nadaljujejo z začrtanim razširjanjem smernic iz Načrta zadovoljstva kupcev 2014-2016. Proizvajati ustrezno in dosegati vsakodnevno odličnost na področju kakovosti predstavljata za vse zaposlene v tovarni obljubo dano kupcem in hkrati trdni temelj zagotavljanja kakovosti njihovih avtomobilov. To dosegajo z doslednim spoštovanjem načel, pravil delovanja in z dosledno uporabo orodij iz nabora Proizvodnega sistema Renault ter nenehnim izobraževanjem in osveščanjem zaposlenih o pomenu kakovosti za uspešnost poslovanja.


Po predstavitvi in ogledu podjetja bo sledil kratek ZBOR ČLANOV Sekcije za kakovost in inovativnost, na katerem bomo med drugim volili nove člane izvršilnega odbora SKI. Vsi, ki bi želeli tvorno sodelovati pri delu sekcije kot člani izvršilnega odbora, vljudno vabljeni, da podate svojo vlogo. Več o delu sekcije > 

URNIK OBISKA:


13.00 – 13.15     Sprejem udeležencev
13.15 – 13.45     Predstavitev podjetja
13.45 – 14.15     Organizacija kakovosti, sistem zagotavljanja kakovosti
14.15 – 15.45     Ogled proizvodnje
15.45 – 16.15     Zbor članov SKI
16.15                   Zaključek


Članstvo v sekciji je brezplačno za vse zaposlene v podjetjih naših članov. 
PRISTOPNA IZJAVA SKI >

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 29. 3. 2016.

Dodatna pojasnila: Andreja Vidrih, 07 33 22 184, andreja.vidrih@gzdbk.si