Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Kako dobiti, imeti in razvijati najboljše zaposlene?

Program

13.00 začetek
15.00 zaključek

Trajanje: 2 uri

Kotizacija

Člani GZDBK in DKD DBK: brezplačno
Ostali: 50 € + DDV


Vsebino soorganizira Sekcija za ravnanje s človeškimi viri v sodelovanju z Društvom za kadrovsko dejavnost Dolenjske in Bele krajine.
 

Kdaj: četrtek, 21. april 2016, ob 13.00 
Kje: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)

Namen in cilj predavanja predstaviti HR orodje I-TALENT®IMDE, s katerim laho ovladujete iskanje, selekcijo in psihodiagnostična testiranja pri izborih ustreznih kandidatov na delovna mesta ter za razvoj in upravljanje obstoječih potencialov v delovni organizaciji. 

Izpostavili bomo tudi zakaj PRIVABITI, POISKATI, ZAPOSLITI in ZADRŽATI najprimernejše ljudi? Kaj pridobite?:
- strateški načrt upravljanja s potenciali,
- vpogled v vse (skrite) potenciale in njihovo razvijanje,
- dejansko oceno kompetenc.
Namen je prispevati k uspešnejšemu in učinkovitejšemu razvoju zaposlenih ter organizacije ob tem pa k izboljševanju kakovosti dela v skladu z načelom vitke proizvodnje.

Vljudno vabljeni!

Vsebina

Hr orodje I-TALENT®IMDE Swiss je namenjeno celovitemu upravljanju talentov in potencialov v organizaciji: od iskanja do razvoja zaposlenih. Predstavitev orodija, ki je razdeljeno v štiri dele (delujejo kot celota ali tudi zgolj posamezni deli):

  • iskanje in pred-selekcija kandidatov za zaposlitev,
  • selekcija, ocenjevanje potenciala in izbor novih sodelavcev,
  • ocena potenciala in razvoj sodelavcev ter
  • upravljanje talentov in potencialov v organizaciji. Predavatelj
Ksenja Lorber

Ksenja Lorber je mediatorka, trenerka mediatorjev, trenerka obvladovanja konfliktov, aktivna mediatorka in predavateljica. Že dobro desetletje izvaja programe obvladovanja konfliktov, stresa, jeze, o komunikaciji in mediaciji. Mediacijo in spretnosti obvladovanja konfliktov uspešno uporablja pri delu v gospodarstvu in lokalnem okolju, z mladostniki, družinami. Je ena prvih mediatork, sodeluje z URSIKS in Ministrstvom za pravosodje pri delu v zaporih. Izvedla je več kot 2000 ur usposabljanj za mediatorje in drugih izobraževalnih programov, uredila je prevod knjig Mediacija za menažerje in Vrstniki rešujejo konflikte, objavila je več prispevkov na konferencah, je soavtorica brošure "Šolska in vrstniška mediacija". Je članica upravnega odbora Evropskega združenja za transformativno mediacijo.

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo in potrdila. Potrdila se izdajo le na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 19. 4. 2016. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20160421 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si