Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Šesti strokovni regijski posvet v okviru projekta "Vseslovenska kampanja za ozaveščanje delodajalcev za ohranjanje in krepitev zdravja zaposlenih na delovnem mestu"

Program

9.00 začetek
13.00 zaključek

Trajanje: 4 ure

Kotizacija

Udeležba na dogodku je brezplačna.

 

Šesti strokovni regijski posvet organizira GZDBK, v okviru projekta »Vseslovenska kampanja za ozaveščanje delodajalcev za ohranjanje in krepitev zdravja zaposlenih na delovnem mestu«. Projekt izvaja Združenje delodajalcev Slovenije v sodelovanju s šestimi regionalnimi gospodarskimi zbornicami in Sindikatom novinarjev Slovenije.

Kdaj: četrtek, 14. april 2016, ob 9.00
Kje: v Hotelu Balnea, Dolenjske Toplice (Zdraviliški trg 7, Dolenjske Toplice)

Namen in cilj posveta:
Analiza stanja in predstavitev podpornih orodij pri načrtovanju ukrepov promocije zdravja na delovnem mestu (PZD), pregled delovno-pravnega in davčnega vidika izvajanja ukrepov PZD, predstavitev primerov dobre prakse PZD, obvladovanje psihosocialnih tveganj v delovnem okolju in pri zaposlenih.

Vljudno vabljeni!

Vabilo s programom >


Na posvetu boste imeli priložnost tudi za prijavo na natečaj za delodajalce za izbor najbolj inovativnih in učinkovitih ukrepov promocije zdravja na delovnem mestu. 


Pričnite vaš dan zdravo in uspešno – z udeležbo na strokovnem regijskem posvetu ob zdravem prigrizku!

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 12. 4. 2016.

Pridržujemo si pravico do sprememb in dopolnitev programa.

Dodatna pojasnila: Polona Lindič, 07 33 22 180, polona.lindic@gzdbk.si