Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Kako 2-3 krat in tudi večkrat povečati uspešnost podjetja?

predavanje

Program

13.30 začetek
15.00 zaključek

Trajanje: 1,5 ur

Kotizacija

Člani: 30 € + DDV
Ostali: 75 € + DDV

Za vse, ki ste se boste predhodno udeležili delavnice Novi ISO 9001:2015 – kako izpolniti zahteve in kako jih presojati, je udeležba brezplačna.

 

 

Kdaj: četrtek, 12. maj 2016, ob 13.30
Kje: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)

Namen in cilj predavanja:
Odgovor na zgornje vprašanje je sila preprost. Na predavanju boste spoznali, da so nam enostavne, znanstveno dokazane in izjemno učinkovite strategije v bistvu na voljo na dosegu roke.

Vljudno vabljeni!

Vsebina

Vlagate velike napore v izboljšanje operativne učinkovitosti ter v povečanje motiviranosti in zavzetosti zaposlenih, pa vam navkljub angažiranju vaših najboljših kadrov ne uspe izboljšati poslovnih rezultatov? Zaznavate med zaposlenimi konflikte ali slabo komunikacijo? Vas je strah prihodnosti? Vas določene situacije razdražijo, razburijo ali razjezijo? Ste pogosto pod stresom? Imate morda celo zdravstvene težave?

Sliši se neverjetno, pa vendar … Pravi vzrok za naše razmišljanje, čustvovanje in odzivanje na situacije so naša nezavedna prepričanja in omejitve. Ko jih odpravimo, se naše počutje takoj izboljša, izboljšajo pa se tudi naši odnosi z drugimi osebami. Ovire pri delu postanejo nenadoma manjše in lažje premagljive, dva do trikrat in tudi večkrat se poveča uspešnost našega dela, posledično pa se poveča poslovna uspešnost podjetja.

Na predavanju, obogatenem s primeri iz prakse, vam bo predavatelj predstavil:

  • kako prepričanja vplivajo na naše življenje,
  • kakšne so posledice napačnih prepričanj,
  • na kakšen način jih je možno odstraniti in
  • kako se to odraža na poslovnih rezultatih.

Spoznali boste, da so nam enostavne, znanstveno dokazane in izjemno učinkovite strategije v bistvu na voljo na dosegu roke.

Predavanje je namenjeno vodstvenemu in drugemu ključnemu osebju.

 

Predavatelj
Mag. Peter Kunc


Predavatelj Mag. Peter Kunc ima več kot 25 let vodstvenih izkušenj. Pri svojem delu se večinoma osredotoča na zaposlene, predvsem kako jim omogočiti, da izkoristijo svoj polni potencial. Širši javnosti je poznan tudi kot vrhunski strokovnjak na področju vodenja kakovosti (standardizacija, certificiranje, akreditacija), kjer uspešno deluje v domovini in tujini. 

 

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 5. 5. 2016. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20160512 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatne informacije: Andreja Vidrih, 07 33 22 184, andreja.vidrih@gzdbk.si